Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
09 martie 2006, 21:19:22 • actualizat 10 martie 2006, 08:52:58 (1 ori)
Dupa cum se stie, Win Mobile nu suporta orice fisier la download, sa nu mai spun de upload ce momentan este imposibil. Haideti sa ne unim fortele si sa inlaturam, daca e posibil, aceste nejunsuri. Exista tweak ce rezolva partial problema downlad-ului PIEPlugin.cab, daca mai cunoasteti si altele va rog sa le postati aici. Acum problema mea: am constatat cu stupoare ca nu pot descarca o mare parte din fisiere agreate (gif, mp3, mp4, wav, wma, jpg), iata si un exemplu:
mai sus se vede dimensiunea reala a fisierului si mai jos IE-ul recunoaste o alta dimensiune
La ceeia ce patesti tu mai poti rezolva cu Smart Explorer la Manage File ai acolo extensiile si bifezi casuta cu IE de jos Iar daca extensiile nu au director le adaugi tu.Gifurile,jpegurile,wavurile,aviurile ...le deschizi cu Album.exe din windows ,si tot asa.Daca ai avut Real Player si i-ai pus director,atunci te descurci daca nu spunemi si te ajut.Eu am descarcat si fisiere sis dar nu am avut pe ce le rula.
09 martie 2006, 21:44:32 • actualizat 09 martie 2006, 21:48:44 (2 ori)
Da,Geeo dar daca nu instaleaza patchul ala poate sa puna accept download in IE la toate ca tot nu le descarca.Asta e una din micile "hibe″ale lui c600.Pie plugin e un utilitar cu ajutorul caruia poti sa descarci fisiere zip si exe.
Da,Geeo dar daca nu instaleaza patchul ala poate sa puna accept download in IE la toate ca tot nu le descarca.Asta e una din micile "hibe″ale lui c600.
Sorry nu am stiut. eu nu am c600,dar se poate incerca cum am facut eu cu spv c500,totul este posibil.Pe zi ce trece descoperim cit mai multe noutati.
pt a descarca fisiere rar nu stie nimeni?? in afara de programul ala de download, DmanagerSp... cu IE vreau sa iau rar... cine se percepe ?
Da poti cu IE si rar dar le dezarhivezi pe pc. Te duci cu Smart Explorer la File\Open\Manage File si adaugi extensia .rar si ca director iei pe file manager.exe si bifezi casuta cu IE si iesi din smart Explorer.o sati descarca fisierul rar in storage \application data\volatile.De acolo il copiezi pe pc sil dezarhivezi cu winrar.Daca nu te descurci dute pe ultima extensie cea cu .zip si fa un o extensie rar identica cu comanda de la zip. succes.