Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pai ce treaba are GPRS cu programul pentru GPS Aplicatia fara GPS functioneaza Doar ca daca ai si GPS iti arata in timp real unde te afli Fara GPS iti arata doar harta si traseul
pai o celula gsm poate sa acopere si cativa km patrati deci...degeab ca nu te poate localiza..decat in orasele mari unde sunt foarte multe celule gsm...pentru ca sunt foarte multi utilizatori.....dar nu are nici o precizie...adica degeaba iti zice zona..acolo pot sa fie si 100000 de oameni...\
Acum sa vad eu care sare cu berea / Mobile_Maps.zip un programel ce merge cu... APN WAP!!! .Ruleaza google maps,google satelite,yahoo maps,yahoo satelite,ask.com maps si aerial,msn road maps,msn aerial si aerial labels.Trebuie setat proxy-ul si portul orange si... Go Planet! Lol
sal! am facut rost de o aplicatie java pt gps, merge perfect in romania, gaseste orice adresa, strada si numarul. aplicatia este gratuita dar pt a primii link-ul de descarcare am incarcat cu 4 $ un nr orange.
am primit un link, am descarcat aplicatia in tel (n91), am introdus link-ul in alte tel, nu a mers. am mai incarcat 4$ la acel nr si am primit un alt link. aplicatia merge pe orice mobil java. am mai multe cunostinte care o folosesc pe 6230, n70, 6680, 6600, sonyericsson t610, z800, dtc
horia4ro zi numele aplicatiei. Si daca e java ori posteaza intr-un topic nou sau in aplicatii java. Oricum java nu prea cred ca stie a comunica cu dizpozitive gps.. e prea limitat