Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
In meniul telefonului E70 am niste aplicatii : Pozitionare, Navigator, Repere, cine mai are in tel aplicatiile de mai sus a incercat sa le foloseasca cu un GPS Bluetooth? Daca da, cat de folositoare au fost in Romania?
Florine eu am route66 Mobile7 s60 v3 si am si harta Romaniei, la mine nu merge ca eu am s60 v2, da id-u' d mess si vorbim pa mess ca la mine nu mai merge site-u' Mobilewave...nu stiu de ce nu il deschide nici un browser, am bagat si windowsu' din nou si degeaba...
am incercat toate variantle posibile si degeaba, tot nu merge...hai ca o dam in offtopic...da id-u' d mess si vorbim pa messenger daca vrei route66, iti dau si harta Romaniei daca vrei...are 8MB...;)
mi-am bagat si eu route66 pe al meu n70 si functioneaza am si harta europei adica si romania,cat ar costa un ricever gps si cat ar costa abonamentul ??
21 mai 2007, 19:04:51 • actualizat 21 mai 2007, 19:06:17 (1 ori)
exista si pt n93 SOFTWARE GPS! si cred ca r66 sa gaseste mai usor! am testat foarte multe variante pana am nimerit ce-mi doream eu! deci mai mult ca sigur 2-3 din ele ar fi mers pe n93! am sa ma interesez
cypryan 21-05-2007 17:22:19
mi-am bagat si eu route66 pe al meu n70 si functioneaza am si harta europei adica si romania,cat ar costa un ricever gps si cat ar costa abonamentul ??
riceiver-ul ar fi cam 250-400ron! daca ai pus route66 si functioneaza, nu mai platesti nimic altceva!