Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
12 martie 2006, 11:17:48 • actualizat 12 martie 2006, 11:23:07 (1 ori)
Cosmo e versiunea 1.03.A gresit Stargate numerele.Adi intra cu file managerul in windows-profile-quest-temp.int.files-content si o sa il gasesti acolo.E de preferat ca inainte de al descarca sa intrati in IE la memorie si sa stergeti fisierele temporare.Ar fi bine sa il descarcati cu apn internet.
Serverul MTS isi da seama daca trimiteti un mesaj catre un numar de telefon sau un mesaj e-mail pentru afara. Utililzatorul doar scrie ori numarul de telefon ori adresa de e-mail si serverul isi da seama ce trebuie sa faca. Daca destinatarul mesajului e-mail doreste sa faca un reply, mesajul va ajunge pe telefonul userului MTS.
Prin urmare acum este posibila comunicarea in ambele sensuri atat pentru mesajele MTS Chat cat si pentru mesajele e-mail. Totul pe wap sau internet, nici un cost suplimentar.
Stay tuned for further developments - the best is yet to come!
Absolut, dar din pacate asta va face imposibila scrierea unui singur cod pentru 2003 si 5. Adica versiunea pentru 2003 va merge pe o ramura, iar cea pentru 5 va necesita .net cf 2.0. Nu sunt inca pregatit sa fac pasul asta acum, mai astept sa se adune facilitati care sa justifice clar despartirea codurilor.
Serverul MTS isi da seama daca trimiteti un mesaj catre un numar de telefon sau un mesaj e-mail pentru afara. Utililzatorul doar scrie ori numarul de telefon ori adresa de e-mail si serverul isi da seama ce trebuie sa faca. Daca destinatarul mesajului e-mail doreste sa faca un reply, mesajul va ajunge pe telefonul userului MTS.
acum realizez....Fightersoft Multimedia a devenit oficial concurentul RIM Blackberry si Microsoft pt Exchance server SP2! FELICITARI! e drept ca mai trebuie optiune de a primi toate mailurile pe tel,nu doar cele din reply,dar e un step forward! dar asta banuiesc ca se rezolva setand auto forward catre numar@MTS.asa inchizi bucla pt incoming mail "neprogramat".
Yep... asa se face - unele mailuri autoforwardate la numar@mtsip nu ajung in contul utilizatorilor din cauza unei omisiuni a serverului MTS Email care va fi corectata in viitorul apropriat (din cauza ca destinatarul mailului este adresa originala si nu numar@mtsip). Alta problema este lipsa adresei serverului MTS EMail din listele de allowed hosts ale unor servere de mail din lume - aceeasi problema impedica momentan si trimiterea de mesaje direct de pe siteul MTS services. Aceste probleme vor fi corectate rand pe rand. Totusi... stau si ma gandesc cate s-ar putea face cu un server real pe un host real in locul unui laptop P2 la 233 pe internet de la Astral.
aceeasi problema pe mpx220 nu merge,dar am gasit un lucru interesant am luat de pe nectun un plughin care afiseaza direct pe ecran codul celulei in aria carei te afli,si merge perfect afiseaza toate celulele corect.Intrebarea este daca asta nu ter ajuta sa descoperi incompatibilitatea mts cu mpx?
12 martie 2006, 16:18:27 • actualizat 12 martie 2006, 16:19:45 (2 ori)
-am setat forward la gmail pe numarulmeu@193.231.125.43 -am trimis un mail de pe yahoo pe gmail,dar n-a ajuns. -am incercat si direct de pe site: http://www.fightersoft.ro/mts/services.html si am introdus numarul meu 074..... nici asa nu a mers...sunt ceva probleme la server?
@djadi21, exista optiunea dar merge doar pe apn internet @brunetu33, te rog, poti sa-mi trimiti si mie pluginul? @ipx, am explicat in postul meu precedent de ce nu merge momentan forwardul si de ce nu merge trimiterea directa de pe site. Ambele probleme vor fi rezolvate soon.
Pentru a testa trimite un mail de la yahoo direct la <numarultau>193.231.125.43 sau trimite un mail de pe telefon si da reply sa vezi daca ajunge inapoi.