Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
am gasit vreo 10 celule acum pe drumul ploiesti-bufta-mogosoaia-bucuresti.
@stargate ma gandeam pe cand o implementare pt iphone? ? ma bate gandul sa-mi cumpar si tocmai MTS ar fi cel mai important program care l-as regreta de pe WM
mrjay, si eu mi-am luat un iphone si intentionez sa portez MTSul pe el dar nu stiu cand se va intampla asta. Oricum... sincer... iphoneul este mult sub WM... prefer S730 decat iphone. In afara de eyecandy de care ti se ia in 3 zile nu are absolut nimic iesit din comun. Camera e proasta, n-are 3G iar treaba cu 3rd party nu e asa rasarita ca pe WM sau chiar Symbian.
Weekendul asta am fost la Herculane... era plin de celule libere dar conduceam!!!
Da-i un restart. Mergi in hardware, asigura-te ca ai COM Port (specify below) si portul de sub el COM9 (nu cel de la GPS!). Cand apesi Refresh este imposibil sa nu iti apara cellidul.
am avut si eu problema cu multe aplicatii de nu se conectau la net. nu stiu daca isi mai aminteste stargate... incearca hard reset+instalare net cf si dupa mts. mie asa mi-a mers. (+decertificare, evident)
Cu sigurnata s-a mai discutat, asa ca imi cer scuze anticipat.Am citit ultimele 20 pagini dar nu am gasit. Cat consuma mts trafic? Ma refer la o utilizare in limita valorilor normale. Mersi