Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mobile Tracking System
63 761 vizualizări
3 420 răspunsuri
Linkuri topic "Mobile Tracking System"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
03 aprilie 2007, 02:20:43
Dupa dupa 20 aprilie. Dupa sarbatori suntem plecati la Orange Partner Camp 2007 din Cape Canaveral, Florida.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
vreau sa multumesc din suflet userilor seraf, klauss voxxx, soryn, galiecos, tzucurel si akonu ca m-au adaugat la referrer cand s-au inregistrat. si vreau sa multumesc echipei fightersoft pentru premiu si pentru superbele proiecte!
mai vreau sa-i multumesc lui galiecos ca mi-a imprumutat telefonul, un 3g pe vodafone, fara de care nu as fi avut nici o sansa! multumesc tuturor pentru sustinere!
mai vreau sa-i multumesc lui galiecos ca mi-a imprumutat telefonul, un 3g pe vodafone, fara de care nu as fi avut nici o sansa! multumesc tuturor pentru sustinere!
MW Luver
111 mesaje
din 13/01/2007
03 aprilie 2007, 02:21:52
bafta pe-acolo stargate! sa veniti cu vesti bune!
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
03 aprilie 2007, 02:22:45
Din pacate nu avem de afara. Cum am spus, am fost foarte surprinsi de rezultatele concursului - nimeni nu se astepta. Decalarea a fost cauzata de faptul ca o celula adaugata in Romania valora 500 de puncte fata de 50 de puncte pentru o celula din afara Romaniei. Urmatorul concurs nu va mai fi asa. Desi cellhunting va ramane un element important, accentul se va pune mult mai mult si pe alte facilitati ale MTSului cum sunt public transport, sign posturile, niste facilitati noi - SURPRIZA -, mesagerie si asa mai departe.
MW Luver
111 mesaje
din 13/01/2007
03 aprilie 2007, 02:24:58
hmmm...suna bine partea aia cu noi facilitati...
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
Symbian
pcul meu a luato razna.nu mai pot intra pe mw.imi da eroare.Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor!!
MW Lurker
223 mesaje
din 22/04/2006
Windows CE
Cat de aproape sunt de podium, nici nu crezusem! Felicitari tuturor participantilor. Daca tot concursul a fost peste asteptari nu puteau fi marite si nr. premiilor ( gps-urilor )?,macar primii 5?
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
03 aprilie 2007, 04:06:56
Felicitari si din partea mea - userul care era sa castige din prima - tuturor celor din lista si organizatorilor.
P.S. Daca nu ma insel 80 % din userii din lista sunt membrii pe mobilewave.
P.S. Daca nu ma insel 80 % din userii din lista sunt membrii pe mobilewave.
CleanUP Crew
2449 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
Windows CE
felicitări câștigătorilor, sincer nu mă așteptam la scoruri de peste 100.000puncte...
într-adevăr, facilități noi sună bine...
într-adevăr, facilități noi sună bine...
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
Symbian
bravo tuturor
nu ma asteptam la asemenea punctaje.
nu ma asteptam la asemenea punctaje. MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
03 aprilie 2007, 09:08:43
n-as vrea sa inceapa urmatorul concurs pana nu va functiona mts si pe m3100!
MW Addicted
903 mesaje
din 21/05/2005
Windows CE
Cica sunt si eu in top
Oricat de mult mi-ar fi placut sa vin la intrunire stiu ca nu va fi posibil pentru mine
( Si qar vroiam sa vad anumite persoane
Dar asta e... Felicitari castigatorilor, celorlalti useri din top si mai ales felicitari stargate pentru aplicatia creata
Bravo !
Oricat de mult mi-ar fi placut sa vin la intrunire stiu ca nu va fi posibil pentru mine
( Si qar vroiam sa vad anumite persoane
Dar asta e... Felicitari castigatorilor, celorlalti useri din top si mai ales felicitari stargate pentru aplicatia creata
Bravo ! MW Lurker
317 mesaje
din 20/12/2006
Windows CE
nici eu nu pot sa vin ca cu scoala asta...mi-as fi dorit mult sa fie in vacanta asta de paste.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
03 aprilie 2007, 11:19:17
Premiile nu puteau fi suplimentate, oricum efortul financiar facut a fost considerabil pentru noi. Urmatorul concurs va avea HTC Hermes/TyTN/M3100 pe lista de deviceuri suportate.
Of... nu am reusit si eu sa ating 100.000 ca m-a rapus o raceala in ultima zi.
Voi reveni cat de curand cu detalii despre intalnire. Sunt sigur ca (,) castigatorii de abia asteapta sa intre in posesia premiilor. Apropo, am testat si eu GPSul in the field si intr-adevar este super. Face fixul extrem de repede si bateria tine dublu cat majoritatea receiverelor pentru ca este pe li-polimer.
Of... nu am reusit si eu sa ating 100.000 ca m-a rapus o raceala in ultima zi.

Voi reveni cat de curand cu detalii despre intalnire. Sunt sigur ca (,) castigatorii de abia asteapta sa intre in posesia premiilor. Apropo, am testat si eu GPSul in the field si intr-adevar este super. Face fixul extrem de repede si bateria tine dublu cat majoritatea receiverelor pentru ca este pe li-polimer.
MW Lurker
317 mesaje
din 20/12/2006
Windows CE
poate o sa adaugi suport si pt c100.sa mearga si altfel decat pe metoda com.
Topicuri similare
›
whiteboy
acum 16 ani
219
10 562 vizualizări
›
DSF
acum 17 ani
124
3 463 vizualizări
cine e aici?