Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
si care ar fi atunci mai bun ca cele doua si sa aibe TS + camera >3mpx(iphone-2mpx)+wifi+accelerometer ?
Htc Diamond. Da la ce va trebuie accelerometru de-acuma nu stiu, mi se pare o functie mai mult stresanta, din cate am vazut cei care o au o tin mai mult dezactivata.
23 iunie 2008, 21:24:06 • actualizat 23 iunie 2008, 21:26:55 (2 ori)
Hidralazina sunt perfect de acord cu tine!Cateodata ne nimerim pe aceeasi lungime de unda! Alecs,oare ce-I trebuie chelului,tichie de margaritar cumva?
Hidralazina sunt perfect de acord cu tine!Cateodata ne nimerim pe aceeasi lungime de unda! Alecs,oare ce-I trebuie chelului,tichie de margaritar cumva?
Vrei sa fii mai explicit? N-am inteles in ce sens e aforismul tau
Si la ce-ar fi mai bun N93 in afara de camera?? Care nu stiu cui ii trebuie... P990 e mai mic, mai usor, are ecranul mai mare, are touchscreen, tastatura qwerty, bateria are o autonomie mult mai mare decat cea a N93-ului si ca sa incheiem apoteotic, UIQ 3.0 e superior ca implementare Symbianului default de pe Nokia! Oricum, cand Nokia o sa reuseasca sa scoata un telefon viabil cu touchscreen o sa intelegi si-o sa-mi dai dreptate. Pana atunci probabil ca singurele tale interactiuni cu tehnologia asta sunt prin clipuri de pe youtube! Sa mai vorbim de utilitatea qwerty?
Tiby, l-am insultat pentru ca merita! Daca nici eu nu l-am ajutat pe topicurile de WM5 si UIQ nu stiu ce sa mai zic!!! Dar pune niste intrebari imbecile si cand nu se prinde da vina pe telefon...sincer, pe mine m-a adus la exasperare pe topicurile alea! A avut SPV C100, dupa aia P990 si acum ii multumesc lui Dumnezeu ca trecut pe Nokia!
Tu filmezi cu telefonul? Cat despre procesor, probabil stii si tu ca nu ala e problema la un "telefon inteligent", ci RAM-ul si in mai mica masura ROM-ul!
Tiby, l-am insultat pentru ca merita! Daca nici eu nu l-am ajutat pe topicurile de WM5 si UIQ nu stiu ce sa mai zic!!! Dar pune niste intrebari imbecile si cand nu se prinde da vina pe telefon...sincer, pe mine m-a adus la exasperare pe topicurile alea! A avut SPV C100, dupa aia P990 si acum ii multumesc lui Dumnezeu ca trecut pe Nokia!
postul a fost sters la 10 sec dupa postare. Imediat dupa ce l-am scris, am vazut ca tu si soryn v-ati explicat parerile, si m-am razgandit. Imi cer scuze.
Ce parere aveti de nokia n95 8gb ? Merita sa dau 9 miliaone pe el ? Are garantie la accesorii(toate sunt nokia),e decodat,dus din Italia,fara zgarieturi ( arata ca si nou) folosit doar 2 saptamani,made in finland.