Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
E un telefon bun, daca il iei pentru ce ai scris e numai bun.. De ce nu iti iei un e50 ? Daca folosesti internet free de la vodafone vei avea 400 de kb/s
Si e mult mai bun decat n70 , mai micut , si filmele le-ai vedea mai clar .
Se... merita, dar de ce-l fraca fratilor de ajunge cu sticla de pe ecran asa zgariata, si cu vopseaua asa luata? Au smirghel in buzunare? Eu am N70 de 3 ani aproape, si mi s-a luat vopseaua doar la colturi si un pic la umflatura aia de la capacul din spate.
Depinde si cata grija ai de el, la mine s-au format de la purtatul in buzunar fara husa - nu tineam nimic langa telefon - chei sau altceva, dar fiind mai maricel, pe la colturi si la capacul din spate s-a mai tocit din vopsea.
24 august 2009, 12:37:56 • actualizat 25 august 2009, 15:08:00 (1 ori)
Palm Smartphone Treo 500... Ce parere aveti despre modelul asta? E relativ ieiftin 750lei aproximativ, de nou. Marca e una reomandata? Dar modelul asta? Poate stie cineva din experienta...
De ieri pana azi am constata ca se gaseste Nokia E63 la preturi in jur de 850 lei. Are si WiFi...pare super.
Palm Smartphone Treo 500... Ce parere aveti despre modelul asta? E relativ ieiftin 750lei aproximativ, de nou. Marca e una reomandata? Dar modelul asta? Poate stie cineva din experienta...
De ieri pana azi am constata ca se gaseste Nokia E63 la preturi in jur de 850 lei. Are si WiFi...pare super.
Ce ziceti? merge un E63 nou?
DA! Nokia E63e foarte bun, nu am avut probleme cu el, doar cu cei de la orange
te duce cu presu , c550 nu e peste c600 e mai slab , sincer nu iti recomand c550 , seamana mai mult cu c500 care - la vremea lui a fost cineva dar acuma e cam slab ... si c600 e slab dar ... face inca fata