Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aceeasi intrebare si eu: sistem complet -monitor benq fp93g 19" -intel core2 6420@2,13G -asus P5KE-wifi -nvidia geforce 8600gt -hdd seagate barracuda 500G,7200rpm,cache 32MB -3GB DDR2 -asus DRW (cu mici probleme mecanice,uneori trebuie ajutat sa se inchida)
@Ciprian... Mai multe detalii despre socket, sloturi memorie, slot video.... Asa in mare, sistemul tau merge cam 300. Daca este placa de baza cu DDR2 si PCI-Express, cam 400
@Ciprian... Mai multe detalii despre socket, sloturi memorie, slot video.... Asa in mare, sistemul tau merge cam 300. Daca este placa de baza cu DDR2 si PCI-Express, cam 400
Slab, ti-am spus, cam 300. Dar in ziua de azi, multi care isi cumpara un calculator SH au grija sa aiba macar un slot PCI-Express pentru o placa video decenta pe viitor, si ram DDR2
HDD 320GB, 5200rpm. Precizez ca nu mai functioneaza webcam-ul si microfonul uneori face probleme. Are 2 ani si arata cam 7.5/10. S-a mai decolorat in timp.
Ce sa aleg dintre Iphone 3gs si samsung galaxy S? eu as vrea Galaxy S...ma intereseaza in special calitatea sunetului in casti...am avut Ipod touch si se auzea bestial...
sau daca aveti alte sugestii de telefoane cu Android...care sa se incadreze in 800-900-1000 Ron
Ce sa aleg dintre Iphone 3gs si samsung galaxy S? eu as vrea Galaxy S...ma intereseaza in special calitatea sunetului in casti...am avut Ipod touch si se auzea bestial...
sau daca aveti alte sugestii de telefoane cu Android...care sa se incadreze in 800-900-1000 Ron
cum se adue iphone-ul in casti nu cred ca ai sa gasesti alt telefon. dar uite daca esti interesat am un desire hd si am softul cu beats audi si se aude foarte bine daca esti interesat lasa-mi un msj pe pm