Deci pina la urma am cumparat acel nokia e90.
Deceptii:
-Tastele erau cu mult mai bune la 9300, si la pipait erau mai fine, dar si la navigatie avea taste dedicate ptr. scroll. e90 nu are numai din joi care pentru mine avind degete destul de groase e cam greoi.
Camera face poze bune dar in comparatie cu banalul n73 parca sant mai slabe putin, o fi din cauza zeiss ce are n73 si pe acest e90 nu scrie zeiss(

)
Cel mai mare soc l-am primit cand am vrut sa folosesc camera interiora pentru webcam. Nu merge numai pentru videocall, ne si avertizeaza sa inchidem clapa daca vrem sa folosim camera. Ar fi fost frumos de se putea folosi camera secundara pentru webcam, sau stiu eu...aplicatii cum eram obisnuit cu toate telefoanele pe care le-am avut de la nokia si aveau second camera.
Capacul nu-mi place cum se misca...era mai bun la 9300.
In rest toate si bune. Se misca bine in meniu, browsingul merge perfect( desi trebuie sa mentionez ca 9300 are un browser gen opera modificata, superba, care lipseste de pe e90), browserul web e cel cunoscut de pe telefoanele 3v.
Wireless merge nesperat de bine, gpsul depinde de sateliti(in casa nu am semnal).
Trebuie sa ma obisnuesc sa nu mai trag afara cablul de date inainte sa-l deconectez din PC
Am observat citeva schimbari la permisiuni iava, fata de n73. Parca era mai bine la n73

La redare video clipuri merge binisor telul, nu sant probleme, inregistrarea la fel merge bine(25/fps)
Am facut rost de cert key, am instalat citeva aplicatii, merg toate cele care merg pe telefoane cu display normal(s60 3v modele).
Cumparind cu 600 lei , zic ca am facut o achizitie buna(telu si acum costa in magazinele online la peste 1500 lei), cine are bani, ii place comunicator, poate sa cumpere linistit un asemenea tel, dar de as gasi un 9300i american cu wifi incorporat la un pret si stare buna , l-as cumpara si pe ala

Al meu nu avea wireless si l-am dat cadou.
Thats all

realasx 10-10-2010 13:29:46
Nimeeeni? :O
Eu nu l-as cumpara. Ajungi la service, esti la cheremul nu se stie carui killer de telefon

Daca te pricepi la reparatie telefoane , atunci negociezi pretul si-l repari tu.
Note: Posts were merged