Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
12 februarie 2006, 16:32:24 • actualizat 12 februarie 2006, 16:39:40 (1 ori)
Ce asteptari aveti de la urmatorul C... care probabil va aparea la sfarsitul anului?
C500 a aparut in dec 2004....c600 in nov. 2005...c700 ar trebui sa respecte regula--- ..eu ma astept la: - un procesor de 400-500Mhz - o procesor grafic cu 16 sau poate 32mb - aceeasi rezolutie dar un alt display(poate 2,5")si cu putin efort din partea producatorului in 24 biti - 128mb rom si 128mb ddram (cel putin) - cam acelasi design, putin imbunatatit
Cred ca va fi un Qtex 8300. 8310 e deja disponibil in reteaua Vodafone.de,va fi si-n UK,asa ca ramane 8300-le. Iar HTC nu se omoara cu prezentari noi,deci nu vad alt model in viitorul apropiat.
vreau wifi,posibilitate de a instala ORICE pe cardul de memorie, ecran e bun si 240 x 320,dar i-ar sta bine cu un 640x480,asa ca sa se oftice alte firme.
Depinde de ce succes va avea 3g la orange poate se vor gandi sa fie si 3g,si sa schimbe naiba camera asta infecta.Daca vrei poze asa repede merge,dar ca sa faci si tu o poza calumea de calitate ,nici vorba.Bine ca nu folosesc asa de mult camera ca altfel m-as oftica.Dar pe viitor trebuie sa lucreze la calitatea camerei.Chiar daca ramane de1.3mp ,dar sa iasa pozele calumea.Ah..si un flash pentru iluminare scazuta Touchscreen nu ma atrage deloc,deci nu cred ca vreau sa aiba asa ceva.
ha ha..mai bine ii sa se alimenteze de la o baterie de masina frumos ambalata intr-un ghiozdan de-l ti in spate asa chiar ca o sa ai extra long battery life