lucian 09-02-2007 15:57:15
am citit undeva ca ipaq hx 4700 ar citi filmele avi direct fara sa mai fie transformate?poate confirma cineva acest lucru?are cumva placa video de 4 Mb? ma bate gandul sa iau unul...ptr RAMi mai multi..bluetooth..ecran 4" VGA...touchpad ca la laptop etceric 09-02-2007 22:48:20
@yonutz da. merg filmele direct luate de pe pc. are un coleg de serviciu. de-bla ma batea si pe mine gandul sa-mi iau. si are display de 4". e bestial pe parte de multimedia. are placa video goforce de 4 mb... parca... touch pad-ul este cam ca la lg chocolate... nu poate fi folosit pe post de scroll. e ciudat. dar la banii aia, nu are gps, are win mobile 2003. e adevarat ca se poate upgrada la 2005 dar va merge mai greu prin meniu. este facut tot de htc, dar nu are mini-usb ci conector propriu
e singurul cu ecran vga de 4", touchpad (cam moft -oricum nu-l folosesc)si senzor de lumina (isi regleaza el luminozitatea in functie de lumina de afara)
cateva prcizari:
-intradevar merg filmele necomprimate..
-n-are placa video de 4 mb geforce
ci un accelerator grafic ATI imageon de "doar" 2mb..chiar zilele trecute l-am testat in paralel cu un Eten glofiish M700 si un Mitac MIO A701 ale unor prieteni..
-la ecran nici nu poti sa compari.. pe langa faptul ca e mare, mai e si vga.. am deschis o poza cu un peisaj si pe cele 2 se vedeau pixelii daca te uitai atent.. pe hp se vedea perfect.. chiar daca stateai la 10cm de ecran nu vedeai un pixel..
-deschiderea unui fisier word de 180kb (acelasi fisier).. la mio si eten dureaza 10-15sec sa-l deschida , la al meu il deschide instant.. nu apare nici macar o fractiune de secunda "clepsidra"
-apoi test la wifi.. in aceiai locatie, unul langa altul.. eten-ul avea 1 liniuta la semnal, eu aveam full (5 liniute)
- mio nu are wlan sa facem probasingurele minusuri la hp sunt: bateria care desi e de 1800mh (cam cea mai mare de pe un pda) tine destul de putin la folosire intensa (procesor puternic, ecran mare..)
adica pe post de navigatie tine cam 3 ore (bluetooth on, ecranu aprins cu lumina la maxim) ..
navigare pe wlan tine maxim 2 ore...
se poate pune si wm5, dar merge destul de greu.. eu am renuntat la el. oricum nu vad nici un dezavantaj ca are wm2003se..
una peste alta, eu il recomand daca n-ai nevoie de functia de telefon si de gps...
iei o scula super performanta, poate cel mai performant de pe piata
Edited by Blade at 13-02-2007, 12:07
MW pe Facebook
MW pe Twitter
Windows CE
Cat m-am chinuit si eu ca nu intelegeam un cuvant.
Mam chinuit o gramada! Si nu stiam ce sa ii fac!