Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
4G , mai tare ca 3G
848 vizualizări
38 răspunsuri
Linkuri topic "4G , mai tare ca 3G"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006

lavy daca eu te fac "minte bolnava " cum te simti ?
10 februarie 2006, 00:11:06
"sustin ideea: topic airea ! Nu stiu la ce m-am gandit cand l-am deschis ! DSF inchide topicu asta" , iti suna cunoscut dyscret ??!

MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005

Lavy tu ai o problema de atitudine! De ce nu-ti faci tu un forum pe masura "geniului" tau?
10 februarie 2006, 00:18:17
claudel1982 te cheama cumva dyscret
!!

MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005

Si eu sunt printre cei cu "mintile bolnave" ca si eu am postat acolo. Faza e ca pe mine ma enervezi de cand ai intrat prima data si ai inceput sa faci comentari. E vreo problema?
10 februarie 2006, 00:26:01
"Faza e ca pe mine ma enervezi de cand ai intrat prima data si ai inceput sa faci comentari".
in viata nu poti sa-i multumesti pe toti, asa ca "nu-i bai" !!!
in viata nu poti sa-i multumesti pe toti, asa ca "nu-i bai" !!!

MW Addicted
1288 mesaje
din 30/06/2005

Zise el inteleptul lavi
) auzi tu esti gay cumva?

zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri

gata, deja s-a făcut prea multă caterincă. Topic blocat

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
06 septembrie 2012, 15:21:13
lol@blocat http://www.idilis.ro/categorie/internet-oriunde/idilis-infinit-3 Abonamentul Idilis Infinit 3 se adreseaza in special utilizatorilor cu mobilitate ridicata, care folosesc conexiunea la Internet in mai multe locatii in timpul unei zile.
Vitezele de descarcare si incarcare sunt ideale pentru a folosi la capacitate maxima o tableta sau un telefon de ultima generatie. Operatiuni precum:
navigarea pe Internet
folosirea retelelor sociale
vizionarea de videoclipuri
se vor desfasura rapid si fara intreruperi.
12€/luna + TVA
Viteza descarcare: 3 Mbps
Viteza incarcare: 512 Kbps
Trafic inclus: NELIMITAT
Instalare: IMEDIATA
Vitezele stipulate sunt viteze REALE, atinse frecvent in utilizarea zilnica. Pentru mai multe detalii vezi pagina De ce Infinit?
Testeaza gratuit pentru 30 de zile!
Orice utilizator interesat de testarea unui abonament Instant sau Infinit o poate face gratuit pentru un interval de 30 de zile de la ridicarea echipamentului de acces. Pentru a beneficia de un test gratuit persoanele interesate trebuie sa semneze un contract cu Idilis si sa returneze echipamentul testat in conditii bune de functionare, impreuna cu ambalajul original... Mai multe detalii
Vitezele de descarcare si incarcare sunt ideale pentru a folosi la capacitate maxima o tableta sau un telefon de ultima generatie. Operatiuni precum:
navigarea pe Internet
folosirea retelelor sociale
vizionarea de videoclipuri
se vor desfasura rapid si fara intreruperi.
12€/luna + TVA
Viteza descarcare: 3 Mbps
Viteza incarcare: 512 Kbps
Trafic inclus: NELIMITAT
Instalare: IMEDIATA
Vitezele stipulate sunt viteze REALE, atinse frecvent in utilizarea zilnica. Pentru mai multe detalii vezi pagina De ce Infinit?
Testeaza gratuit pentru 30 de zile!
Orice utilizator interesat de testarea unui abonament Instant sau Infinit o poate face gratuit pentru un interval de 30 de zile de la ridicarea echipamentului de acces. Pentru a beneficia de un test gratuit persoanele interesate trebuie sa semneze un contract cu Idilis si sa returneze echipamentul testat in conditii bune de functionare, impreuna cu ambalajul original... Mai multe detalii
Înapoi la Tehnologii
Topicuri similare
›

Hotoman
acum 11 ani
2
1 210 vizualizări
cine e aici?