Salutare.
Sa vedem daca are cineva vreo idee, in cazul in care mai intra lumea pe aici.
Am facut un mic upgrade la un laptop Acer E15. Am inlocuit HDD-ul intern cu un SSD, iar unitatea optica am inlocuito cu un caddy in care am montat vechiul HDD.
Problema e urmatoarea: HDD-ul din caddy merge in suturi acum, desi pana la modificare a mers perfect. Am testat HDD-ul intr-un adaptor la USB si merge perfect. Mai mult decat atat, am testat intr-un alt laptop acelasi HDD in acelasi caddy si merge perfect, si mai mult, am pus in laptopul cu pricina caddy-ul cu alt hard si merge perfect.
Vreo idee?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Caddy Laptop
774 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "Caddy Laptop"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
30 august 2019, 22:17:57 • actualizat 30 august 2019, 22:21:34 (1 ori)
Admin
2439 mesaje
din 29/07/2008
50 aprecieri
Android 9
Toate driverele laptopului sunt instalate? Inclusiv chipset, SATA, etc. Descarca absolut toate driverele de pe site-ul producatorului. Nu le lua din Windows Update
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
23 octombrie 2019, 20:31:29
Mersi de idei, dar am gasit problema, doar ca am uitat sa revin aici cu update.
HDD-ul ala era cu probleme, facea figuri in mod aleatoriu. Uneori mergea perfect, alteori naspa. Mi-a luat ceva pana mi-am dat seama.
HDD-ul ala era cu probleme, facea figuri in mod aleatoriu. Uneori mergea perfect, alteori naspa. Mi-a luat ceva pana mi-am dat seama.
Înapoi la Laptop
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter