Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 4 ani
ethanleung
Începător
Ultimul acum 4 ani
ethanleung
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

No-Ads Ivy AppLock Pro: Say NO to Security Attack

735 vizualizări
0 răspunsuri
autor subiect #1
ethanleung
Începător
14 mesaje
din 27/11/2015
09 martie 2017, 09:05:07
Când vine vorba de protejarea datelor private, precum și restricționarea accesului neautorizat la dispozitivul Android, AppLock, fără îndoială, este una dintre cele mai bune opțiuni pe piața din magazinul de aplicații. Este o aplicatie sofisticat, care vă permite să blocați toate aplicațiile pentru a păstra Snooper departe de intimitatea. Pentru a ști dacă acest instrument puternic este exact ceea ce aveți nevoie, aici este o revizuire cuprinzătoare AppLock Android.

 

https://68.media.tumblr.com/85108587bc874478cfd59a9d6c01630f/tumblr_omhj0tR3st1sxao59o1_400.png


Elimina anunțurile
Eliminați anunțurile enervante în timp ce protejează intimitatea telefonul departe de snoopers enervant

Opțiuni de blocare multiple
Una dintre trăsăturile distinse ale AppLock este că oferă mai multe opțiuni de blocare. fie puteți seta o parolă sau un model pentru a debloca aplicația.

SMS-uri de blocare și Contacte
AppLock blochează SMS-uri și contacte asigurându-vă că nimeni altcineva nu poate avea acces la mesajele private și listele de contacte. Această caracteristică vine la îndemână atunci când prietenii sau colegii tai cere telefonul pentru a juca jocul sau de a face apel "de urgență". În plus, acesta se blochează, de asemenea, aplicația Facebook, Gmail, Setări și multe altele.

Apeluri de blocare
Ea blochează nu numai Contacte, dar, de asemenea, pune restricționează accesul la apelurile de intrare și de ieșire. Acest lucru înseamnă că trebuie să introduceți parola pentru apelare oricine sau participarea la orice apel. Această caracteristică păstrează snoopers utilizeze în mod greșit telefonul smartphone.

blocare Galeria
AppLock se blochează de asemenea Galerie pentru a restricționa accesul la imaginile și videoclipurile. De asemenea, puteți selecta fotografiile și videoclipurile pe care nu doriți ca alte persoane să vadă și să le mutați într-un dosar blocat prin intermediul acestui AppLock.

Blocare Magazin Play
AppLock vă permite să restricționeze accesul la Google Play Store pe dispozitiv, astfel încât copii, prieteni, colegi, sau partenerii nu pot descărca orice aplicație de pe dispozitiv decât dacă le dai acces la ea.

 

https://68.media.tumblr.com/97ea5f4e4df65229523acdb4d55b281c/tumblr_oj6pkkLU9k1sxao59o1_540.pngAppLock Tema Magazin
Ce-mi place cel mai mult despre acest AppLock este că este oferte de tone de teme frumoase și elegante pentru tine de a alege. Acest lucru teme bine concepute pot să nu numai înfrumuseța și personaliza ecranul Android, dar bloca dispozitivul telefonului.


Interfata prietenoasa
Daca nu sunteti o persoana tech savvy, atunci această aplicație este cu siguranță o alegere bună pentru tine. Acesta are o interfață simplă și ușor de utilizat, ceea ce face mai ușor pentru a bloca și de a debloca aplicațiile.

Compatibilitate
AppLock este compatibil doar cu Android 4.0.3 în sus. În cazul în care utilizați un dispozitiv mobil cu versiunea mai veche de Android, asigurați-vă că pentru a face upgrade la o versiune mai recentă, înainte de a instala această aplicație.

În general, AppLock este o aplicatie mare care ofera cu siguranta ceea ce se așteaptă de la ea. Dacă sunteți în contemplarea instalarea unui dulap de aplicații de încredere de pe aparat și AppLock sigur este cea mai bună opțiune disponibilă. Căutare Ivy AppLock acum pentru a obține această aplicație incredibil un try:

Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivymobi.applock.pro&referrer=utmsource%3Dforumseo

Facebook Chat:
https://www.facebook.com/groups/792661714215100/792661717548433/?notif_t=like¬if_id=1488369190512279
Înapoi la Software Android
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.013⋅4⋅0