Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 6 ani
ethanleung
Începător
Ultimul acum 6 ani
ethanleung
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Ivy Cleaner-Optimizare și Curățați dispozitivul Android eficient

292 vizualizări
0 răspunsuri
autor subiect #1
ethanleung
Începător
14 mesaje
din 27/11/2015
14 februarie 2017, 07:48:16
Obosit de a se confrunta cu o încetinire a performanței telefonului? Acest lucru este ceva care este destul de frustrant mai ales în cazul în care s-ar putea să încerce să descarce conținut interesant sau răsfoiți ceva. Care ar putea fi problema? Se pare că acest caz se întâmplă atunci când telefonul este complet epuizat mai ales din cauza spațiului liber de stocare insuficient făcând astfel CPU-ului să se încălzească destul de repede. În unele cazuri, problema ar putea fi emanate de existența unor aplicații nedorite, care ar putea fi care ocupă spațiu de stocare, fără a efectua orice sarcină.

Din fericire, există o serie de aplicații pe Google Play care vă pot ajuta să se întoarcă dispozitivul Android la performanța sa originală. O astfel de aplicație este curat creat de echipa IvyMobile. Ea se descrie ca o "soluție totală de telefon Android de optimizare" și cuprinde de instrumente pentru a stimula performanța aplicațiilor și a jocurilor dvs., curăța fișierele inutile nedorite, să aibă grijă de stocare și de RAM și să vă gestionați aplicațiile instalate ca niciodată înainte. Cu un rating de top de 4.5 stele-evaluare, aplicația a primit recenzii pozitive cu examinatorii cel mai onest sa aplaude puterea sa de optimizare de înaltă, care să faciliteze rapidă și eficientă curățare a telefonului.
  
https://68.media.tumblr.com/a9de7470f45373550ecc4e7c9b6c5ba4/tumblr_ojwwdoCPkH1sxao59o1_400.png

Hai să aruncăm o privire la ceea ce este Cleaner .............

Dispozitive compatibile pentru Best Mobile Optimizer & Clean app Ivy Cleaner
În mod clar, sarcina de ansamblu, care este realizată de acest mare instrument curat-up este o majoritate covârșitoare cerând astfel un bun dispozitiv care poate funcționa cel mai bine pentru el. Pentru moment, acesta este compatibil cu dispozitivul cu Android 4.1 sau cea mai recentă versiune disponibilă. Este esențial să se verifice pe sistemul de operare pentru a se asigura că funcționează în mod eficient.

Caracteristici pentru Ivy Cleaner Distinct

Clearance-ul perfect al Junk fișierelor
Ivy Cleaner complet scapa de întregul dorit fișiere care tind să umple spațiul de stocare pentru telefon. O dată eliminate, telefonul este eliberat și performanță îmbunătățită.

https://68.media.tumblr.com/3bfc8d1fdacc173d04507a9f824bd9bb/tumblr_ol1sflVacx1sxao59o1_250.png


Luare a bateriei să dureze mai mult
Performanța bateriei este foarte îmbunătățită, deoarece acesta este eliberat de curățarea excesivă de energie. Astfel, la rândul său, tinde să îndeplinească mult mai bine și pentru un timp destul de lung.

A îmbunătăți performanța de joc a lui
De fapt, se va observa că, odată ce spațiul a fost eliberat, acest lucru face mai ușor pentru a lansa un anumit joc și să se joace cu ușurință absolută. Întreaga durată de execuție este foarte îmbunătățită.

https://68.media.tumblr.com/e9535b96cf839c441bfba16ac9861a50/tumblr_ol1sfwQVPW1sxao59o1_250.png

Ca act App Manager de
Aceasta este o caracteristică esențială în cazul în care acest lucru de optimizare a telefonului puternic și app curat joacă un rol important în a scăpa de orice aplicații nedorite și pentru creșterea nivelului de back-up.

https://68.media.tumblr.com/94066a0c5d3ab4433fcb17edd2c84bef/tumblr_ol1sf537bl1sxao59o1_250.png


Se răcește în jos CPU
Deoarece procesorul joacă un rol central în funcționarea telefonului, atunci când este răcit performanța telefonului îmbunătățește foarte mult.

Memory Booster
Odată ce memoria liberă în sus a fost creată, aceasta implică faptul că mai mult spațiu de stocare va fi folosit în făcând astfel destul de eficient pentru creșterea performanței generale a telefonului.

În cazul în care sunteți după un mod cuprinzător și puternic pentru a curăța și de a accelera telefonul Android, repede închideți sarcinile de fundal, optimizați jocuri, gestiona aplicațiile și mai mult, Ivy Cleaner este merită verificat. Este gata pentru a descărca gratuit de la Google Play. Nu-l ratați să-l azi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivymobi.cleaner.free&referrer=utmsource%3Dforumseo
Înapoi la Software Android
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.013⋅4⋅0