Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ajutoooooorrrrrr am luat si eu azi un nokia 6630 care este codat pe vodafone in spania si vreau sa-l decodez pt aici k nu mere cartela.vreau sa stiu de unde pot sa fac rost de cod,k am fost la mn in oras si nu i-au dat de cap.va rog, platesc oricat, doar ajutati-ma!!!! adresa mea e my_page_anna@yahoo.com.pls heeeeeellllllpppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!
ajutoooooorrrrrr am luat si eu azi un nokia 6630 care este codat pe vodafone in spania si vreau sa-l decodez pt aici k nu mere cartela.vreau sa stiu de unde pot sa fac rost de cod,k am fost la mn in oras si nu i-au dat de cap.va rog, platesc oricat, doar ajutati-ma!!!! adresa mea e my_page_anna@yahoo.com.pls heeeeeellllllpppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!
aceeasi situatie ca si la mine...anna nu merge sa il decodam, doar daca schimbam placa de baza...eu unu nu fac asa ceva deoarece mie frica sa nu il strice aia...
am o problema cu Pv player-ul,il instalez dar cand incerc sa intru in player ma scoate inapoi nu deschide player-ul.Care sa fie problema?Mentionez ca am incercat pv player 3.04 si am instalat si patch-ul pt.el.Inainte mi-a mers dar a trebuit sa formatez cardul si tel.si de at.nu mai merge.Eu l-am instalat pe card,trebuie instalat in tel.?
Am o problema, sper sa nu imi mai apara, de vreo 3 zile am observat ca daca vreau sa dau un bip la cineva, cand aud ca suna si apas pe RED button, nu imi inkide apelul, ci continua sa sune, si apas ca disperatu si tot suna si unica solutie e sa scot repede bateria, nu a facut prea des dar se intampla---ANYONE, SOME ANSWERS
serios vorbind ti-a cazut pe jos? Daca da mai da odata cu el ca se rezolva. Io de 2 ori am patit asa cu tastele *,7,# si asa am rezolvat.
Eeeee raul, raul, daca n-ai rabdare, pvplayer care merge, adica chiar merge, nu are nevoie de patch, il am eu in kituri in 2 variante, singura diferenta intre cele 2 ar fi ca unul mi se pare ca merge clipul chiar daca apesi pe tasta rosie care te duce pe "desktop" iar varianta cealalta se pune automat pe pauza la apasarea tastei rosii. @ Geopsi---lol, il las pe raul sa dea cu el de pamant, dar sper sa nu fie nevoie Cred ca era de la retea, ca in unele regiuni, mai facea figuri semnalul si probabil de aceea nu inkidea apelul, poate ca semnalul in timpul efectuarii apelului aparea sau disparea.
ei si tu acum de unde atata rabdare,vreau sa ma uit pe Cartoon .Dar nu mai tii minte de unde ai descarcat pv player-ul care il ai tu la kituri?Sau daca poti uploadeaza-le undeva de pe pc
mai lume, telefonul meu face niste dungulite mici pe ecran asa ca niste fulgere cand intru in aplicatii, mai ales cand vizionez un film cu Smart Movie, apar niste dungulite orizontale si dispar repede, sunt ca niste fulgere asa...geopsi mi-a spus ca poate sa fie de la baterie care furnizeaza mai mult curent sau cam asa ceva...de la ce ar putea sa fie...
Am descarcat un videoclip de aici de pe forum si am observat o chestie ciudata,cand incerc sa intru cu Fexplorer la Videos mi se blocheaza tel.Asa ca am incercat cu X-plore,am reusit sa intru la Videos si l-am mutat la Sounds.Ok,dupa aia am incercat sa intru iar la Videos cu Fexplorer si de data asta nu mi s-a mai blocat tel.Dar cand am intrat la Sounds tot cu Fexplorer nu-mi vedea videoclipu cum ca ar fi acolo.In fine,l-am mutat iar la Videos si in C: si in E: si iar s-a blocat.Acuma intrebarea mea e,poate sa fie un virus ?
Am si eu un Nokia 6630 codat pe A1 Vodafone ...nici nu stiu ce tara este....stie cineva unde ar merge sal decodez...sau unde sai schimb placa de baza va rog frumos...