Salut,
Am o problem. Am un smartphone si recent mi s-a dus display-ul. Functioneaza normal doar ca nu pot vedea nimic pe telefon. Ideea este urmatoarea: pot accesa prin vreun prograM telefonul ca sa imi pot recupera contactele din el. Don neatentie, contactele mi-au ramas salvate doar in telefon nu si pe sim!
Astept un raspuns daca cunoasteti ceva !!!
Multumesc
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
remote control pe un smartphone, cu display stricat
372 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "remote control pe un smartphone, cu display stricat"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Lurker
396 mesaje
din 25/05/2008
14 aprecieri
01 mai 2015, 12:20:20
Salut.
Daca ai un smartphone cu android, sanse mari ca agenda ta sa fie sincronizata cu contul google. Logheaza-te cu el pe pc, apoi acceseaza https://contacts.google.com/preview/all .
Daca ai un smartphone cu android, sanse mari ca agenda ta sa fie sincronizata cu contul google. Logheaza-te cu el pe pc, apoi acceseaza https://contacts.google.com/preview/all .

Începător
2 mesaje
din 01/05/2015
02 mai 2015, 22:33:46
@madalin88, display-ul la telefon este stricat, si chiar daca incerc sa il conectez la pc, trebuie sa activez acea functie de conexiune cu pc-ul sa dau un accept, si nu am cum caci nu pot vedea nimic. Din google am incercat, dar nu am avut sincronizate contactele cu google... alta varianta ai ?

Admin
2438 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri

Sunt sanse mari daca aveai USB Debugging activat... altfel.. destul de greu
.

Înapoi la Probleme software
cine e aici?