Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 10 ani
ShootingStar
MW Editor
Ultimul acum 10 ani
ShootingStar
MW Editor
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

MODuri pentru jocurile voastre preferate (Jocuri PC)

144 361 vizualizări
0 răspunsuri
autor subiect #1
ShootingStar
MW Editor
31 mesaje
din 15/01/2014
29 aprecieri
10 ianuarie 2015, 13:25:45 • actualizat 10 ianuarie 2015, 13:27:08 (1 ori)
   In acest topic puteti sa impartasiti cu restul ce MODuri ati folosit la jocurile voastre preferate si sa dati//cereti ponturi legate de instalarea si rularea lor. Am sa incep prin a prezenta cateva din jocurile mele preferate si ce MODuri am folosit sa le (re)joc, precum si o scurta descriere a fiecaruia.
   Deus Ex:
New Vision 1.5 mod aduce batranul si renumitul Deus Ex in lumea moderna cu texturi imbunatatite si rezolutii widescreen. In acest caz am folosit Deus Ex Game of the Year Edition iar modul l-am downloadat de pe moddb (link)
   Black Mesa:
O conversie totala a fenomenalului Halflife, face campania primului joc sa poata fi jucata prin engine-ul Source de la Halflife2. Nu e nevoie sa detineti niciunul dintre jocuri, modul poate fi downloadat gratuit si jucat prin Steam (acolo trebuie totusi instalat <Source SDK Base 2007> pentru a rula acest mod. Mai multe informatii puteti gasi pe <link.
   Baldur’s Gate EasyTUTU:
O alta conversie totala, EasyTutu permite rularea primului joc Baldur’s Gate prin engine-ul celui de-al doilea, adica permite accelerare 3D, rezolutii mai mari si schimbarile regulilor AD&D. Eu am folosit versiunile Baldur’s Gate 1&2 gasite pe siteul GOG. Acest mod este destul de complicat de instalat; sincer ma asteptam sa iasa un Frankenstein’s monster la sfarsit dar am fost placut surprins :) . Penru cei ce vor sa incerce le recomand sa fie atenti la instructiunile din acest <link. Am mai folosit si modurile widescreen-v1, NPC Project, Tweak Pack si Unfinished Business gasite <aici. (ps: sunt constient ca exista Enhanced Edition dar am avut probleme serioase cu acea versiune si nu orice mod e compatibil cu ea)
   Planescape Torment:
Din pacate cu Planescape am avut niste crash-uri pe la jumatatea jocului si nu am putut sa retraiesc aventura. Totusi sunt curios daca cineva stie care ar fi problema sau daca macar a reusit sa-l ruleze pe un sistem modern. Eu am luat jocul de pe siteul GOG (shameless advertising  :) ) si am folosit modurile pstfixpack_v413, widescreen-v1, Ghostdogs_PST_UI_mod_v2.2 si psttweak_v412 de <aici.
   Star Wars Knights of the Old Republic 2:
RestoredContentMod  (TSLRCM) este de departe cel mai bun mod pentru Kotor2. O sumedenie de questuri, dialoguri si o PLANETA intreaga au fost taiate din versiunea finala a jocului iar creatorii acestui mod ni le ofera inapoi. Pana si cei de la Obsidian au fost impresionati de munca lor si le-au multumit in acest  interviu. Eu am folosit Kotor2 cu patch-ul 1.02 b, iar modurile TSLRCM 1.8.2 si M4-78EP le-am luat de <aici.
    Majoritatea acestor titluri sunt destul de vechi dar ruleaza pe Windows 7 si XP. Pe final am observat ca deja exista cateva topicuri legate de modare (counterstrike, GTA, diablo, eurotruck sim) si propun creerea unui subforum despre modarea jocurilor PC cu tips & tricks. Va multumesc.
1 apreciază
Înapoi la Jocuri PC
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.031⋅4⋅0