Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Dupa cum stim, de curand, Digi a lansat CEL MAI TARE abonament (zic eu), de pe piata din acest moment. APELURI NELIMITATE in orice retea nationala si internationala (Fixa si mobila) - evident, cu * ca orice oferta - zic ei ca sunt anumite tari care sunt 'gratuite' - in unele fiind taxat.
este un topic general unde subiectul acesta are cateva reply-uri,sal johny Ideea e buna de un topic separat,dar nu stiu cat va tine farmecul...cu nelimitatul,cica Italia nu ar fi in lista,E adevarat?
(1) Retelele fixe si mobile nationale, principalele retele fixe din UE, principalele retele fixe si mobile din SUA, Canada si China, precum si principalele retele mobile din: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria. Minutele incluse sau minutele nelimitate in principalele retele internationale fixe sau mobile nu pot fi consumate pentru apelarea numerelor portate din aceste retele in alte retele de telefonie fixa sau mobila care nu sunt considerate de catre RCS & RDS in categoria retelelor principale, tarifele acestor apeluri putand varia pentru fiecare operator in parte, in functie de acordurile de interconectare incheiate de catre RCS & RDS pentru terminarea apelurilor in retelele operatorilor respectivi.
Aceleasi oferte vechi, dar convenabile la pret. Personal, am unul de 2euro de backup, inca nu ma indur sa renunt la Orange. La Digi eu nelimitat la 5euro, sau daca iei mai multe abonamente de astea, mai scade pretul putin la fiecare. La 3 abonamente parca iese 3-4euro de fiecare pe luna. Telefoanele nu le mai dau in rate direct la ei, iti fac credit prin ING, parca, si le poti lua asa. Pretul e intreg -100lei, rate fara dobanda. Asa am vazut prin ianuarie ca era oferta.