Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
20 noiembrie 2006, 14:18:02 • actualizat 20 noiembrie 2006, 14:22:01 (1 ori)
otzy_007 19-11-2006 23:01:22
Inainte nu era asa puteam sa transfer tot creditul
Cred ca m-au vazut pe mine (cei de la mig33) ca fac conturi si dupa aia imi tranfer tot creditul pe contul meu principal si de asta au pus interdictia asta
Asa faceam si yo,da inainte le trimiteam invitatie la cei care le faceam cont si primeam si dolaru bonus.Faceam 2 dolari de persoana. am facut cont la toata scara
Cred ca am facut peste 150 de conturi pana acum! De cand m-am inregistrat prima data la mig33 (de cand a aparut ) nu cred ca am trimis mai mult de 10 sms de la operatorul de telefonie!
seraf esti de mult depasit / am aproape 4 milioane in cont /plus peste un milion consumat anu asta si ca sa nu mai zic cate alte conturi ce le-am incarcat cu credit
Simplu , pur si simplu iesi din aplicatie prin MENIU->SETTING->AUTO LOGIN->OFF , asta nu inainte sa fi trimis invitatia respectivului/ilor , apoi trebuie sa ai obligatoriu pe "respectivul" langa tine , intri in app si dai REGISTER , ai sa primesti CODUL DE ACCES pe telefonul lui si de aceea trebuie sa fie langa tine , ei codul si gata l-ai inregistrat de pe telu tau , ai inteles ideea ?
da,dau credit dar contra sumei in lei pe care o dau,sau cand mi se va da ceva de la cineva care sa merite bani atunci ii voi trasfera credit pe mig oricat doreste dar repet,asta sa se merite.cat despre cum am facut ce am facut etc,avand in vedere ca am cateva sute de conturi mig iar cateva conturi au peste un an vechime timpul isi spune cuvantul si deci orice intrebare isi da singura raspunsul