Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pai va dati seama ca o duc super bine?Numai eu am 6 numere si imi fac invitatie de pe unu pe altu plus ca si mama are tel iar taicamiu doua.Deci faceti si voi calculu...
ma da eu nu inteleg de ce cand cade un server dati vina ba pe romani ba pe orange de parca numai astea pot fi singurele cazuri.daca erau asa bulangii cei de la orange,nu mareau limita la download,asa ca totusi orange ne ofera f mult si nu cred ca ar trebui sa-i blamam aiurea.
pai daca bagau limita 3 mb se gaseau alti ca vor 4 mb,bagau 4 vroiai 5 si uite asa niciodata nu erai multumit,asa ca sa ne multumim si cu ce avem,ca nu e chiar asa rau.
Daca ar baga astia de la mig33 sa te poti conecta si pe Yahoo! Messenger sunt sigur ca acest subiect va fi inchis deoarece nu mai aveti nimic de reprosat