Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
24 februarie 2014, 23:24:10 • actualizat 24 februarie 2014, 23:27:56 (2 ori)
O tableta despre care vad ca se vorbeste foarte putin desi este o tableta extraordinara!
Aceasta tableta o pot compara cu Galaxy Note 3 8.0 . Se misca foarte bine , foarte colorate cu un design subtire si o carcasa de metal care arata extraordinar.
Si multumita celor de la Telefonultau.eu am gasit gasit si un review in romana foarte bine facut!
Am avut tableta asta. Pe atunci la Altex era 1500 RON, acum vad ca e la 1300 RON.
Mi-a placut ce bine se vedea pe display-ul IPS fullHD. Incredibil de bine. .. in rest, interfata nu mi-a placut, lag lag lag (tipic android ). Am dat-o rapid..
De exemplu cand treci de la portrait la landscape si invers. Sau actiuni simple, settings, play store, trecerea de la o aplicatie la alta (din view-ul cu aplicatii recent deschise), scroll in aplicatii, etc.. Incearca sa atasezi un cont Google si sa te joci dupa putin mai mult..