Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Mi-ar trebui setarile la orange wap,nu reusesc sa ma conectez cu nici un browser java prin apn wap. Are cineva penar9300,sau nu are rost sa ma zbat pe tema asta
E OS7. Ia aplicatii (java) la care le poti seta tu proxy & port. Ex: Opera Mini (mod) 1.26.
03 ianuarie 2010, 14:47:45 • actualizat 03 ianuarie 2010, 14:50:00 (1 ori)
nu am reusit sa cer setarile cu telefonul. Le-am facut manual,pe incercate mini opera am,ramine sa gasesc un ucweb functionabil cu wap.Cineva stie vre-un model pentru 9300? Ce am incercat nu se conecteaza cu wap A si am instalat 2.06 mini
03 ianuarie 2010, 18:46:01 • actualizat 03 ianuarie 2010, 21:29:33 (1 ori)
da,din pacate nu are camera,nu are wifi,si nu prea sint aplicatii pe ea.In schimb are niste avantaje : displey mare.browser bun,si cam aceasi comenzi la tastatura ctrl ,ca si PC. Daca te intereseaza subiectul ,am niste descrieri. Merita luata varianta 9300i fiindca are wifi http://napok.net/mobil/nokia9300/Nokia-9300-FAQ-032506.pdf
Hy! Continu topicul,poate me ajuta cineva. Exista pe aceste telefoane un emulator "xtm" cu ce teoretic se pot rula diferite jocuri si aplicatii de windovs.Cu greu am gasit pachetul de aplicatii.Poate stie cineva cum se instaleaza in PC si in telefon?