Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu ai facut nimic aiurea, din contra.. m-ai ajutat sa vad ca sunt probleme in cazul unor caractere mai "speciale".
cypryan 2014-02-11 21:59:27
Acolo unde iti arata de pe ce sistem de operare tastezi, in afara de OS se poate afisa si modelul de telefon ?
Aici e mai complicat, deoarece nu toate browserele au informatiile astea in acelasi format. Si in plus mai sunt abuzurile. Prefer sa merg pe o lista mai limitata.. dar sa fie ok.
MW inca imi merge destul de greu in IE11 x64. In fine, mai nou vad ca de fiecare data cand intru intr-un topic ma intreaba daca vreau sa-i dau voie sa ruleze plugin-ul de PDF. http://i.imgur.com/CSDAGGU.png
Mai e problema asta cu plugin-ul? Eu nu am reusit sa testez.. si nu stiu cand o sa o pot face.
Legat de emoji, eu sunt multumit ca nu mai e truncat mesajul cand intalneste caracter de utf pe 4 bytes.
@slash acum vad ca imi apare "this webpage wants to run windows media player" cand deschid un topic.. Pe IE10 64biti cu Enhanced Protected Mode ON. Sincer, nu imi dau seama de la ce este.. ca in afara de imagini nu incarc nici un fisier audio/video. Si nici in reclame nu am vazut altceva decat text..
13 februarie 2014, 16:45:21 • actualizat 14 februarie 2014, 14:15:03 (3 ori)
Deoarece Addthis facea destul overload (s-a intamplat sa se incarce pagina mult mai greu din cauza toolbox-ului de share..), am hotarat sa il incarc doar on demand. Am actualizat fisierul js, trebuie sa dati refresh daca vreti sa aveti ultima versiune.
Edit: am scos si sectiunile G+ si Facebook (unde este afisata reclama)
14 februarie 2014, 14:42:00 • actualizat 14 februarie 2014, 14:42:29 (1 ori)
DSF 2014-02-13 16:45:21
Am actualizat fisierul js, trebuie sa dati refresh daca vreti sa aveti ultima versiune.
Ar trebui să gândeşti un mod de versioning, ca de fiecare dată când aduci modificări într-un CSS sau JS să forţezi browser-ul să descarce noile versiuni. Gen, nu ştiu, /static/interface/mobilewave-desktop.js să fie /static/interface/mobilewave-desktop-ver0.1.1.js şi să se incrementeze de fiecare dată când e nevoie, dar asta depinde de cât de flexibile sunt scripturile ce stau la baza forumului.
@ov1d1u asa am sa fac in viitor (ceva de genu am facut la sharemobile). Insa am zis pentru modificari minore nu schimb numele fisierului . CSS, JS sunt statice, nu as vrea sa le creez/servesc dinamic.