Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Ai putea sa dai un link catre specificatiile uneia dintre camere? Eventual si un clip video cu o inregistrare care sa cuprinda cam 2-3min inainte sa se albeasca imaginea si 2-3min dupa?
Buna ziua, as dori sa instalez un sistem de supraveghere (un numar de 6 camere IP sau PTZ de exterior , cu posibilitate de crestere in timp a numarului de camere) pe o distanta de aproximativ 2,5 km. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii :
ce cablu sa folosesc UTP sau fibra optica;
ce echipamente trebuie sa achizitionez pentru ca acest sistem sa functioneze prin cablu UTP si ce echipamente in cazul in care folosesc fibra optica.
ce model de camera IP sau PTZ de supraveghere imi recomandati (as dori filmarea si pe timp de noapte iar calitatea imaginii sa fie una foarte buna pentru recunoasterea fetelor ex: 720p ,1080p);
ce NVR imi recomandati;
Mai pe scurt la un buget de maxim 20.000 lei ce sistem de supraveghere imi recomandati (de ce echipamente am nevoie pentru functionarea optima a sistemului). Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
Intr-adevar pe eBay poti gasi de multe ori preturi mult mai bune, insa sunt sigure?? eBay-ul il compar cu site-urile de la noi gen okazii, unde sunt multi tepari. Eu instalez camere de supraveghere si pana acum am cumparat de pe mprotect.ro . Oricum cam tot ce gasesti pe piata sunt aduse din China.
eu am ales un sistem de supraveghere HDCVI, inregistreaza 720p, pe cablu ftp. era si timpul sa avanseze si domeniul asta la rezolutii HD. va recomand sa va luati dvr tribrid (suporta si camere analogice clasice si camere ip). atentie la hdd, sa fie pentru sisteme de supraveghere. le-am cumparat de pe vonmag.ro cu deschiderea coletului la primire.