Salut.
Am un N82, si vreau sa-l dau din cauza problemelor cu bateria, tine putin... vreau sa cumpar in schimb un n73, as vrea sa stiu cum e cu joistickul la n73 ? la n82 e foarte comod, la n73 e mult mai aiurea cu umblatul pe joistickul ala ?, nu am umblat pe vreunul sa stiu de aia intreb.
Si bateria la n73 face probleme ? la n82 ma tine o zi , cu ceva muzica la casti, si 5 minute vorbite...... si cu alta baterie noua, tot asa dupa 1 luna de folosire a bateriei (cu formatare, si incarcare la baterie epuizata..)
Mersi.
Chiar as fii curios de raspunsurile voastre in legatura cu joistickul .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia n82 , n73
314 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia n82 , n73"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
29 aprilie 2013, 21:37:15
Topic inutil ,sunt cateva topice pentru N73 unde puteai formula intrebarea.Si sa fiu on topic,joistickul la N73 este ok.Acum depinde daca cumperi unul la mana a doua care a fost folosit de un maniac de jocuri probabil va face figuri.Iar problema cu bateria la N82 e mai degraba un scurt circuit pe placa de baza ,dar daca il duci la un service sa il curete ai sansa sa te tine bateria mai mult.Bafta si foloseste functia search a forumului,pentru un novice e foarte utila de multe ori

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri

Ia unul cu Android
18 mai 2013, 14:03:23
Am folosit functia search si nu merge prea stralucitor... adica nu am gasit mare lucru...
Mersi de raspuns.
Stiu multe cazuri cu n82 la care bateria face figuri.. deci nu mai are rost sa-l duc la service.. il folosesc asa cat mai ma tine...
Salut.
Mersi de raspuns.
Stiu multe cazuri cu n82 la care bateria face figuri.. deci nu mai are rost sa-l duc la service.. il folosesc asa cat mai ma tine...
Salut.

MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
37 aprecieri
18 mai 2013, 16:03:32
edy.tm 29-04-2013 20:32:16
Ssi cu alta baterie noua, tot asa dupa 1 luna de folosire a bateriei (cu formatare, si incarcare la baterie epuizata..)
Înapoi la Nokia
Topicuri similare
›

ionutblondw
acum 7 ani
463
500 157 vizualizări
cine e aici?