Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
probleme galaxy s3 baterie
480 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "probleme galaxy s3 baterie"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
2 mesaje
din 30/01/2013
30 ianuarie 2013, 09:29:43
Salut! Am acizitionat de curand un galaxy s3,(mai am un s2 si un s plus)problema cu s3-ul e ca nu sta incarcat. De seara pana dimineata(in stand by)se descarca. Stie cineva cam ce ar trebuii sa ii fac (vreo setare ceva) inainte sa-l trimit inapoi (e in garantie)
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
Android 4.1.1
Incearca cu o resetare generala a telefonului.Poate ai instalat ceva aplicatie care ii consuma bateria.
Începător
2 mesaje
din 30/01/2013
30 ianuarie 2013, 12:10:57
I-am facut.Am incarcat seara 100% , l-am oprit, si dimineata aveam 30%.Multumesc ori cum de sfat.
Înapoi la Tehnical
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter