Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
nu stiu de unde sa iau serial numberul,mi-am luat acuma versiunea smartexplorer 2.14,dar cica mere cu serialul de la seria 1. Asa caci cine ma poate ajuta.Si am inteles ca doar cu asta mere sa transmit prin bt,daca mai stiti si alt programe,eu nu am gasit Ms anticipat
Vezi ca la versiunea 2.02 merge sa trimiti fisiere prin bluetooth si in versiunea trial. P.S. Poti transmite fisiere cu ajutorul BT-ului si prin File Manager, cu conditia sa ai activat bluetooth-ul.
1. ia versiunea 2.1.4 trial. singurul neajuns este ca trebuie sa dai cancel primei ferestre cu inregistrarea. 2. daca totusi te-ai saturat sa dai cacel... poti sa-l cumperi. e doar 10$. dk platesti cu carte de credit din roamnia nu trebuie sa platesti TVA-ul. eu asa am facut. daca nimeni nu ar mai cumpara nici un program, cine ar mai fi interesat sa creeze ceva bun?? nu mai gandi ca un ROMAN!! da 300 mii, ca merita oamenii aia de la bynaris.com ce te-ai fi facut dacaa nu era programul asta?? nu mai trimiteai prin BT sau ii dadeai orange-ului bani pt e-mail si MMS
trial nelimitat... nu stiu de ce mai trebuie sa te inregistrezi cand poti sa folosesti toate functiile programului. apropo daca te inreg ce primesti in plus?