Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nu va bucurati deggeaba..am acest canal de un an si ceva...da' doar filme de televiziune si alea vechi...iar noaptea difuzeaza filme erotice..slabut programul...
Ca orice lucru, fireste ca se poate pirata Mai ales Digi TV Acuma daca tu chiar nu ai vreo 10€/luna x vrei sa experimentezi poti sa te pretezi la practici "underground"
DIGI nu poate schimba norma de codare din N2 in N3 H1120 si H1160 nu suporta schimbare software pentru N3. Cei d la rds dau si acum Humax-uri echipate cu SC N2. O sa mai mergem cu conservele o perioada buna d timp.
24 mai 2009, 00:00:43 • actualizat 24 mai 2009, 00:03:23 (1 ori)
@johannes daca nu stii, mai bine te abtii decat sa(-ti) faci sperante desarte. Toate conservele suporta N3 cu ultimul update de soft. Nu spune nu ca am 4x HSS-1160 cu cartele N3 in ele
Anul asta, incepand din vara se va face trecerea definitiva la Nagra 3, cu ocazia asta multi mokangisti vor invata sa plateasca, cel putin pentru tv.
voua va merge digisport?postul nou de sport?mie nu.
"Potrivit comunicatului, Digi Sport va putea fi receptionat pe teritoriul intregii tari, fara costuri suplimentare pentru cei care au achizitionat unul dintre serviciile RCS&RDS Digi TV Satelit si Digi TV Cablu."
eu daca am digitv cu reciver pot urmari acest post?