Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
buey, am dat scanare pe-acolo prim meniu, si mi-au aparut vreo 200 si ceva de programe. Unele dintre ele, merg...sunt bulgaresti din cate vazui... Radiouri insa,mi-au aparut o groaza...si partea buna, e ca alea merg cam toate...
nu. un reciver cu doua cartele, si la mine in camera am o chestie mica...cu un led si telecomanda...Chestia asta intra la ai mei in reciver si uite-asa... dau comanda de la mine se trimite prin ala...si se schimba programu. Am doua cartele...
buey, am dat scanare pe-acolo prim meniu, si mi-au aparut vreo 200 si ceva de programe. Unele dintre ele, merg...sunt bulgaresti din cate vazui... Radiouri insa,mi-au aparut o groaza...si partea buna, e ca alea merg cam toate...
La voi tot asa e?
Da,ale in plus au aparut din cauza ca s-au scanat si sateliti ceilalti doi,inafara de intelsat
Deocamdata nu sint posturi noi. Johnny daca dai scanare pe intreaga retea a satelitului iti intra o gramada de canale, dar din pacate iti intra doar acelea pe care le ai pe contract si binenteles ce apartine de digi tv.
bogdan, mi`au intrat multe care nu le am pe satelit. Eu am abonamnetul ala de 20 de lei, parca... nici nu stiu cum ii zice. Da ii dadui scanare, si mi-aparau 270 si ceva de programe, parca.... bine, dintre astea.. iti dai seama ca nu merg toate... dar, o parte merg. La Radio`uri, nu mai zic... apararu o gramada. alea aproape toate, merg....