Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
23 ianuarie 2006, 19:32:09 • actualizat 23 ianuarie 2006, 19:44:02 (1 ori)
Sa vorbim aici despre SANATATE! Daca stiti sa propunem "tratamente" pentru unele "boli", remedii...si tot felu de chestii de genu asta.. cu alte cuvinte sa spunem "ce ne doare"
P.S. Daca 15 dintre voi considerati ca nu-i util topicul, va rog sa-mi trimiteti un PM... si vom vedea ce vom face
no,@jd n-ai inteles!in topicul asta cred ca vrei sa discutam despre cum sa ne "pastram" sanatosi sau despre problemele de sanatate pe care le avem.este?
Ba, chiar am alergat, apoi m-am spalat pe fata cu zapada si cred ca e bine pentru sanatate. Important sa fii bine imbracat si sa nu renunti in primele 3-4min. cind aerul rece parca iti ingheata in nas, apoi trece. Cu toate ca era -24, important e sa nu fie vint si umiditate inalta. Uneori in Moscova la -20 ingheti mai tare decit in Siberia, unde e -40