Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sony Ericsson Xperia Arc
366 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson Xperia Arc"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
2 mesaje
din 05/06/2012
05 iunie 2012, 22:15:57
Deci mi-am cumparat un xperia arc cu un card de 8 giga inclus,iar problema este ca pot folosi doar 4 giga si m-am uitat ce aplicatii are instalate. Are instalate destul de multe dar nu au 1 mega fiecare, au putin acolo scrie ko la fiecare si nu stiu unde au disparut cei 4 giga adica as incerca sa le sterg dar nu prea stiu la ce sunt bune pt telefon de exemplu aplicatiile:devicemonitor, locatie de retea, vizualizare extinsa,anonymous usage stats etc.Cand dau pe ele sa vad la ce folosesc la toate scrie ca ma ajuta la stocare, comunicare in retea si apeluri telefonice.
06 iunie 2012, 00:20:33
formateaza cardul din pc in fat32
parca stiu ca e un format care nu iti permite mai mult de 4 gb!

theXpower
3208 mesaje
din 06/08/2005
13 aprecieri
06 iunie 2012, 15:20:49 • actualizat 06 iunie 2012, 15:22:38 (1 ori)
Conecteaza telefonul via USB in mod stocare sau direct de pe telefon cu un file explorer si vezi ce foldere ai in plus pe card . E posibil ca unele aplicatii sau jocuri dupa dezinstalare sa nu fi sters folderul cu date acestea putînd fiind sterse manual.
Înapoi la Sony & Ericsson
Topicuri similare
cine e aici?