Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
ascundere fisiere in telefonul Nokia
374 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "ascundere fisiere in telefonul Nokia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
1 mesaje
din 16/05/2012
16 mai 2012, 10:04:46
As dori sa ascund niste fisiere in telefonul nokia 200.Sunt stocate pe un card micro sd.Exista un program pentru asta?multumesc
MW Addicted
2891 mesaje
din 27/04/2006
24 aprecieri
16 mai 2012, 10:37:24
introduci cardul intr-un PC, click dreapta pe folder(e)/fisier(e), propreties si bifezi Hidden. 
Eu alta metoda nu stiu. Se poate cu RescoExplorer(e un manager de fisiere), dar paremi-se ca aplicatia e doar pentru windows mobile.

Eu alta metoda nu stiu. Se poate cu RescoExplorer(e un manager de fisiere), dar paremi-se ca aplicatia e doar pentru windows mobile.
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
16 mai 2012, 17:42:28
Sunt foarte multe aplicatii java ce fac asta, dar cel mai simplu, cum s-a mai spus, e solutia cu un card reader + pc.
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
Symbian
mobyexplorer.jar, daca merge pe acest model de tlf. Gasesti pe sm.
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter