Buna!Am si eu o problema cu un samsung wave 575 in sensul ca imi apare tot timpul cablul USB conectat si acumulatorul ca incarca. Binenteles ca bateria ma tine doar 2-3 ore fara sa vorbesc prea mult. Credeti ca e o problema de soft??
Multumesc frumos!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
samsung si USB
239 vizualizări
1 răspunsuri
Linkuri topic "samsung si USB"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

CleanUP Crew
2404 mesaje
din 10/03/2006
178 aprecieri
16 mai 2012, 15:33:45
Adica iti apare ca e conectat fara sa fie?
E problema cu mufa sau circuitul de incarcare. Incearca sa conectezi cablul si sa-l deconectezi de cateva ori sa vezi daca dispare. Daca nu, mergi cu el la service.
E problema cu mufa sau circuitul de incarcare. Incearca sa conectezi cablul si sa-l deconectezi de cateva ori sa vezi daca dispare. Daca nu, mergi cu el la service.
Înapoi la Probleme software
Topicuri similare
cine e aici?