Va salut.Am si eu o problema cu un Nokia E71.Problema se manifesta la camera.Cand intru in camera si apas tasta 2(T) pentru focalizare,nu se intampla nimic, adica nu focalizeaza/clarifica imaginea...Apare cerculetul cu rosu/verde dar imaginea ramane la fel,adica cum ar fii fara autofocus.Am mai avut un E71 inainte si cand apasam pe 2(T) autofocusul isi facea imediat simtita prezenta asa cum e normal...Am desfacut telefonul,am decuplat camera,am pus-o la loc, am incercat Hardreset,*7780# ..etc..degeaba...Ceva sugestii?
Mentionez ca,camera scoate pozele la rezolutia de 3.2mp video 15fps..Multumesc
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Problema camera nokia E71
2 140 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Problema camera nokia E71"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
600 mesaje
din 05/12/2011
4 aprecieri
Opera Mini
Asta e codul corect pentru hard reset *#7370#
1. Poate că nu ai montat bine înapoi camera si de aia nu functionează autofocusu'
1. Poate că nu ai montat bine înapoi camera si de aia nu functionează autofocusu'
Începător
4 mesaje
din 03/05/2012
04 mai 2012, 17:03:07
da acela e, am uitat sa mai trec un # aici..am montat-o bine.telefonul l-am luat la mana a 2-a nu e nou..nici dupa ce l-am cumparat nu mergea,mi-am dat seama dupa...se poate face ceva?
Acum am versiunea de soft V500. oare daca schimb product code pentru V400 , telefonul face downgrade la aceasta? am citit pe multe forumuri si problema ar putea fii de la soft.
Acum am versiunea de soft V500. oare daca schimb product code pentru V400 , telefonul face downgrade la aceasta? am citit pe multe forumuri si problema ar putea fii de la soft.
MW Veteran
600 mesaje
din 05/12/2011
4 aprecieri
Symbian
Păi...Atunci camera s-a stricat,trebuie mers cu el la service să-l repară
Înapoi la Discuții tehnice S60
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter