Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Samsung Galaxy S3
8 846 vizualizări
137 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung Galaxy S3"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Luver
191 mesaje
din 27/12/2010

Salut all. Am si eu o problema cu camera se la gs3 nu mai deschide camera imi da eroare camera . Am incercat tot felul de trucuri si nu vrea dar am reusreustsa o fac camera din fata. De la ce ar putea fi? Am pus si alta camera si tot eroare imi da. Stiu ca muti o sa-mi zica de serivce dar as vrea sa vad pote aveti voi o idee. Multumesc

MW Addicted
2891 mesaje
din 27/04/2006
24 aprecieri
30 decembrie 2014, 13:45:09 • actualizat 30 decembrie 2014, 13:45:31 (1 ori)
Vad ca ai postat de pe lollipop.
Cei de la cyanogen n-au apucat sa rezolve problema cu camera(am vazut la un prieten). Nu e de la hardware, e de la soft.
Pune un 4.2 sau 4.4.2 si ar trebui sa-ti mearga.
Cei de la cyanogen n-au apucat sa rezolve problema cu camera(am vazut la un prieten). Nu e de la hardware, e de la soft.
Pune un 4.2 sau 4.4.2 si ar trebui sa-ti mearga.

MW Luver
191 mesaje
din 27/12/2010
10 ianuarie 2015, 22:11:29
am pus toate softurile si nimic. e de la placa de baza cred ca nici la foto nu se intorcea imaginea
Înapoi la Samsung Galaxy S
Topicuri similare
cine e aici?