Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
06 noiembrie 2010, 09:31:03 • actualizat 06 noiembrie 2010, 09:32:14 (1 ori)
Nah ca am citit si topicul asta.:D Parerea mea si cum am vazut 2 sau 3 scrieri aici, este ca prin acel imei(ca si la PC-uri) se poate identifica pozitia telefonul, de ori-si unde din lume. Sau de operatori. Sau de firme de spy, sau de SPP, sau de useri( ). Nu e bine sa publicati imei-ul telefonului. Deci cum s-a scris se poate bloca telefonul si-si de 'bunavoitori', sau se poate inprumuta acel imei postat... Chestia cu wireless. Cred ca si acela foloseste acest imei ca identificarea aparatului. Da? sau bluetooth, nu? Pe linga acel (nume)identificare ce-i dam telefonului.
07 noiembrie 2010, 00:14:54 • actualizat 07 noiembrie 2010, 00:16:04 (1 ori)
La Sony Ericsson se pot schimba IMEI-urile ... Treaba consta in EROM / GDFS . Dar este o procedura riscanta,NU grea,ci RISCANTA,care poate brickui telefonul daca esti neatent la detalii
Eu am un Samsung SGH - D900i la care m-a mancat in freza sa-i dau niste coduri de pe net. Asa am reusit sa-i sterg IMEI-ul si sa las telefonul fara semnal. L-am dus la un service unde mi-au scris din nou IMEI-ul dar tot nu are semnal. AVeti vreo idee ce sa fac - pastrez telefonul sau il arunc la gunoi ?
baieti ... am eu o problema... telefonul meu e cumparat din anglia din piatza .. zicea cel care l-a vandut ca e dus softu.. e un nokia 5800 XM... in fine.. am dat 50 de lire pe el.. l-am adus in romania.. i-am schimbat eu softu... si merge perfect...doar ca daca merg inapoi in anglia cu el, nu am semnal.. si prin asta imi dau seama ca e furat si a fost blocat.. acuma eu m-as bucura de as putea sa ii schimbi IMEI-u ca sa il pot folosi si acolo... sa ma bucur sau nu?
Astazi am descoperit asta: http://anti-interceptare.weebly.com Un telefon care isi poate schimba IMEI-ul aleatriu, de fiecare data dupa un apel sau sms, sau dupa ce este restartat.