Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 19 ani
bunelu
MW Addicted
Ultimul acum 11 ani
relu
CleanUP Crew
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Schimbarea IMEI-ului

30 498 vizualizări
112 răspunsuri
tzapu
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
Opera Mini
20 iunie 2009, 16:04:24
@tudor777, tu ai idei putine si fixe. A spus ca are o aplicatie, nu ca a cumparat-o. Si nu au aparut crack-uri deoarece e o aplicatie relativ noua si nu e de interes general, nu pt ca e facuta de profesionisti. Toate aplicatiile sunt facute de profesionisti si mai devreme sau mai tarziu vor fi sparte.
Publicitate
Publicitate
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
20 iunie 2009, 16:25:55
Nu postez din dorinta de a contrazice. Aplicatiile astea se vand din 2006. Eu am aflat de ele de aproape doi ani. banuiesc ca era timp suficient sa le sparga cei interesati. Daca nu, mea culpa.
Cat despre interes, sunt o multime de firme care vand numai acest gen de produse. Oferta este creata de cerere, e o chestie simpla. Asadar, si interesul de care vorbesti exista. QED.
Numai ca grupa de varsta careia i se adreseaza aceste aplicatii este o alta de cat cea (sa zicem) care este constituita din amatorii de CS si jocuri pe telefon (intelegi desigur aluzia mea). Genul acesta de persoane nu isi doresc atat de mult sa afle secretele altora, sau daca isi doresc, nu dispun de bani suficienti pentru a cumpara aplicatiile. Si se ajunge la intrebari de genul celei de mai sus.
Nu ma intelege gresit, nu imi sta in fire si nici nu intentionez sa contrazic doar din dorinta de a impune o parere personala.
Eu unul chiar sunt interesat de aceste aplicatii. Am citit atat cat am putut. Am si un coleg care si-a cumparat una in varianta cea mai proasta (sms forwarding, dependenta de imei). Telefonul l-a dat sotiei. Au crescut cheltuielile cu smsurile brusc si alarmant de mult - in opinia ei. A devenit suspicioasa, crezand ca o fura operatorul sau altcineva vb in contul ei. Neavand abonament, nu a putut obtine factura detaliata. Ce a facut? Dupa aproape trei luni a schimbat telefonul si a scapat de "probleme". L-a schimbat cu unul mai ieftin, fara sistem de operare. Asa ca cei 600 euro au fost cheltuiti inutil, iar saracul coleg nici nu mai are macar posibilitatea de cumpara alta aplicatie pentru ca nu mai are pe ce sa o instaleze. Iar sotia este convinsa acum ca telefoanele Nokia cu Symbian cresc cheltuielile... Amuzant, mai putin pentru colegul meu.
Frike
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
20 iunie 2009, 16:26:55 • actualizat 20 iunie 2009, 16:27:51 (1 ori)
tudor eu cred ca tu cam sustii prea mult aplicatia aia care e foarte costisitoare cum a explicat foarte bine klax, eu zic ca numa un prost ar da atatia bani pe o aplicatie de genul.

Mai ales cand internetul este asa de mare si se poate obtine orice, pe gratis.

Hai nu vrei sa iti dau eu o aplicatie care imi SI trimite locatia exacta a individului unde este ? (daca are GPS)
Ti`o vand ieftin, 100 lei... ce zici ? te bagi ?

aaa .. PS... aplicatia testata personal de mine...
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
20 iunie 2009, 16:34:42
@ Frike: Trec peste faptul ca ma jignesti. Educatia este problema ta, nu o fa si a mea. Multumesc.

Am cautat aplicatii gratuite sau crack-uri de acest gen, Eu nu am gasit. Poate ca sunt mai prost (asa cum zici tu) si nu am gasit.
Daca vrei sa imi "dai" o aplicatie, nu ar trebui sa ceri un pret. Daca vrei insa sa o vinzi, pretul este ok. De cumparat cupar, insa nu "ma bag". Nu ma bag la aplicatii de 20 euro, trial-ul l-am incercat si eu. Iconita e la locul ei, vizibila. Bateria se incinge prea tare, trezeste suspiciuni.
mariansilviu
MW Luver
191 mesaje
din 16/09/2008
Symbian
20 iunie 2009, 16:51:39
din cate stiu eu , in acest topic ar trebui postate sfaturi si trucuri, nu altercatii scrise care pot genera resentimente personale. Puteti sa va sustineti punctele de vedere diferite si fara ironie si sarcasm. Putini vor frecventa accest topic , daca vor fi luati la tinta pentru eventualele greseli datorate neintelegerii unor aplicatii. Treceti si la postari constructive. (e off-topic dar cu efecte de calmare, sper)
cory
MW Addicted
816 mesaje
din 08/11/2006
20 iunie 2009, 18:43:26
deci...se pare ca nu ne antelegem,eu am raspuns citand un mesaj care nu apartine lui @tudor777,faptul ca fspy foloseste o anumita technologie,nu ma intereseaza,eu doar am precizat ca afirmatia conform careia"pe symbian ori-ce aplicatie instalata,lasa urme"e eronata!so,nu vad de ce,de unde aceste observatii...no ofence!!!!!!!!!
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
20 iunie 2009, 20:11:43 • actualizat 20 iunie 2009, 20:13:28 (1 ori)
@ cory: Observatie justa. Nu ai gresit cu nimic. Asa este, aplicatiile de acest gen (chiar si cele cu tehnologia sms forwarding) nu afiseaza iconita si nici nu pot fi gasite pe Mgr. App. Au muncit oamenii la ele... Pe de alta parte, cele la 20-30 euro fac unele lucruri asemanatoare, in schimb iconita este prezenta. La unele am intalnit un sistem de protectie cu parola, in cazul in care iconita este accesata pentru dezinstalarea aplicatiei.

Daca ai o astfel de aplicatie pe pc sau suport magnetic, inseamna ca ea a fost sau este in uz dja pe un telefon. Daca gresesc, te rog sa ma corectezi. In cazul in care se afla deja in uz pe telefon, ma indoiesc ca ai sa reusesti sa elimini protectia aplicatiei. Daca te pricepi destul de bine la coding, poti sa iti faci aplicatia ta, si sa o testezi virtual pe emulatoarele online Symbian, oferite gratuit chiar de Nokia. Chiar si uneltele SDK le gasesti gratuit. C++ este baza, C++ Carbide este esential, fara SDK nu te desurci. Iti doresc succes.

Probabil ca am inteles gresit faptul ca ai aplicatia deja instalata pe telefon si vrei sa o instalezi (si) pe altul. Accepta te rog scuzele mele.

@ mariansilviu: ai dreptate. Scuza provocarii se accepta?
Frike
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
21 iunie 2009, 04:07:28 • actualizat 21 iunie 2009, 04:09:15 (1 ori)
tudor nu m`am referit la tine, la toti care da atatia bani pentru o prostie generala, nu mai stii cum sa`ti spionezi prietena sau eu stiu ce... hai sa fim realisti.

daca e, sa fie pentru folos, cand se fura un telefon sa depistezi unde e, asa da..
dar tu ai sustinuto cam mult cu acel soft ca si cum ai face parte din acea echipa, sunt multe alte softuri mai bune.

P.S. de softul care ti`am zis, nu apare in add/remove, iconita, il pui unde vrei tu in telefon, in windows de exemplu, nimeni nu`l vede. si intri.. si chiar daca il gaseste are parola.. da nimeni nu banuieste pentru ca lucreaza in background, si doar cand vede ca e alt sim inauntru actioneaza.
modoran
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
21 iunie 2009, 04:36:46
Hai sa fim seriosi, nu foloseste la nimic faptul ca apare sau nu in App Manager, daca victima da formatare la telefon se alege praful de aplicatia voastra de sute de euro :lol: :lol:
Singura solutie viabila ar fi una hardware, prin ceva cip atasat in interiorul telefonului.
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
21 iunie 2009, 16:00:41
@ Frike: eu m-am simtit vizat. De mai mult de trei luni ma informez despre astfel de programe, pentru ca am nevoie de unul. Si nu pentru prietena mea. Nu poti sa pleci de la premisa ca toti avem aceleasi necesitati, decat riscand sa gresesti. Pe de alta parte, nu toti sunt ca mine, exista oameni pentru care 750 euro nu sunt o mare cheltuiala. Repetandu-ma, iti amintesc ca oferta e generata de cerere. Daca nu ar fi cerere, daca nu s-ar cumpara, nu ar exista nici produsul, nici pretul. Daca nu se vindea, aia ar fi scazut de mult pretul, nu crezi? De doua luni astept asta, am si vb de doua ori intrebandu-i de reduceri...am obtinut doar 50 euro reducere.
Din punctul de vedere al unui om matur, informatiile si ceea ce poti face cu ele (sau riscurile si evenutualele consecinte ale necunoasterii acestora la timpul potrivit) sunt mult mai importante si valoroase decat recuperarea unui telefon de 500-1500 ron. Pune-te in locul unui parinte care isi suspecteaza copilul de consum de droguri... Si asta e doar un exemplu.
Mi-a place sa fac parte din echipa fspy (si ca nivel de cunostinte, si ca bani) dar din nefericire sunt in situatia de a cumpara de la ei. Nu am idei fixe. Hoararea mea, asa cum am mai spus-o, am luat-o in urma studierii piatei timp de trei luni. Desigur, am gasit si pocnitori ieftine. Chiar si la 20 euro. Dar nu raspund necesitatilor mele. Desigur, nu este exclus sa nu le stiu pe toate, asa ca sunt deschis oricaror sugertii. Daca stii alte aplicatii mai bune, astept. O economie este oricand binevenita, daca face acelasi lucru si are aceeasi tehnologie.
Am citit si asta: http://spyology.myforum.ro/alerta-inselaciuni-cu-quottelefoane-spion-quot-vt333.html (vezi aia cu testele). Si nu, nu fac parte nici din administratorii forumului ala. Sunt doar user inregistrat (cititor).
De softul de care imi zici tu: se pare ca tu vb despre un telefon cu Windows Mobile. Eu am nevoie de unul compatibil Symbian. Cred ca tiu la ce te referi. Ala care cere parola la uninstall are iconita si poti sa il instalezi doar in memoria tel. sau pe sd card (producatorul recomanda in memorie). Iconita apare nu in Mgr. App., ci mai rau, alaturi de celelalte iconite. De asta e si asa de ieftin. In plus, am instalat trailer-ul si incalzeste bateria (sau procesorul, nu mi-am dat seama) peste masura, ceea ce trezeste mari suspiciuni aluia care ar folosi telefonul. Si asta se intampla atunci cand se vb la telefon, adica atunci cand omul il tine in mana si poate simti ca se incalzeste bateria.
Daca gresesc si nu e vb de aceeasi aplicatie, np. Daca este aplicatia care se activeza doar la schimbarea simului, nu ma intereseaza. Folosesc si un Samsung U600 si asta are optiunea asta din fabricatie (la fel ca si E51): Mobile tracker. Pentru necesitatile mele o consider inutile.

@ modoran: ai dreptate, daca se face un hard reset, se sterge orice aplicatie. Si nu mi-ar place sa pierd 750 euro. Am vb cu doi baieti care vand aplicatiile dependente de imei: daca se sterge aplicatia ei nu imi dau alta in loc, va trebui sa cumpar alta (alta licenta) chiar daca e acelasi telefon, acelasi imei. Enervant si costisitor. M-am hotarat pentru fspy pentru ca asta se poate reinstala oricand, si nu numai pe acelasi telefon, ci si pe altul, de cate ori poftesti.
Apropos de prostii. Uite ca am citit aici de preturi adevarate, la acelasi gen de aplicatii: http://www.gsm-interceptor.myforum.ro/comparatie-de-preturi-la-produse-similare-vt23.html
Am gasit o singura aplicatie care este instalata de producator pe RAM. Nu se poate sterge nicicum. Numai ca se vinde odata cu telefonul, iar telefoanele sunt modele vechi si nu se preteaza la cadouri... Chiar daca as trece peste asta, pretul e colosal: 5000 euro.
tzapu
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
Opera Mini
21 iunie 2009, 20:51:02
Am gasit o singura aplicatie care este instalata de producator pe RAM. Nu se poate sterge nicicum.
Tu știi ce înseamnă RAM?? Tot ce pe află în RAM se șterge când închizi telefonul. Mai contrazice-o și p'asta..
mariansilviu
MW Luver
191 mesaje
din 16/09/2008
Symbian
21 iunie 2009, 21:06:41
ai dreptate @tzapu dar cred ca voia sa scrie ROM. Greseli omenesti
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
21 iunie 2009, 21:27:07 • actualizat 21 iunie 2009, 21:49:28 (2 ori)
@ tzapu: ai dreptate. Memoriile RAM sunt volatile in majoritatea lor. Nu stiu daca tel. mobile folosesc SRAM - cele statice pastreaza datele pentru o perioada nedeterminata. Eu insa am preluat ceea ce am vazut aici: http://www.2p-spyphone.com/Comparison.asp
Vezi tabelul. Acolo spune ca aplicatia lor este pe RAM. Daca greesc ei, atunci gresesc si eu.
Recunosc, daca telefonul face chiar ceea ce spun americanii aia, e mai tare decat fspy: poate intercepta ambiental si daca tel. e inchis (phone dead). Numai ca asa cum spuneam, tel. sunt modele vechi, preturile sunt exagerate si daca se pierde sau se strica telefonul, trebuie cumparat altul (nu cred ca poate vreun utilizator sa instaleze cu installer-ul o aplicatie pe RAM).

PS: nu postez de dragul de a contrazice. Divergentele temporare au avut loc doar in ceea ce priveste o seama de postari ale lui Klax. Acum vad ca tace.
Frike
MW Addicted
1507 mesaje
din 01/06/2005
8 aprecieri
21 iunie 2009, 21:43:49
Ma rog.... fiecare face ce vrea..
Softul de care ziceam e Ultimate Theft Alert, pentru Symbian nu stiu daca este nu ma pasioneaza....
Publicitate
Publicitate
sebastian
Începător
1 mesaje
din 13/02/2010
13 februarie 2010, 15:31:34
buna am si io o ploblema si as dori sa mi sugerati ceva solutii daca se poate...am cumparat de pe internet o placa de baza nokia 5800XM...nu are soft pe ea...mentionez k pe site ul respectiv au spus k este originala nokia...lam dus la o cunostinta kre face service la telefoane sa puna softu pe el...totul bine si frumos pana la faza k imi cere codul IMEI...mentionez k nu am primit acest cod de la firma respectiva nici pe placa nu este inscriptionat acest cod...baiatul respectiv a incercat k toate codurile posibile pt a afla IMEI ul dar din pacate sa aflu k stupoare k placa respectiva nu are acest cod IMEI.baiatul a sunat la cei de la nokia i a explicat situatia si ia spus k singura varianta este sa cumpere acest cod de la ei kre costa in jur de 60 de euro...in momentul de fata nu sunt dispus sa platesc acesti bani pt un cod...pt o placa noua as fi platit...dk se poate sa mi sugerati ceva daca exista vreun program de bagat IMEI vreun generator de IMEI sau orice alta solutie pt a putea resofta telefonul.sau ar trebui sa trimit placa inapoi la firma si sa caut altceva va rog mult dk se poate sa ma lamuriti k niste raspunsuri va multumesc
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.048⋅4⋅0