Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Schimbarea IMEI-ului
30 631 vizualizări
112 răspunsuri
Linkuri topic "Schimbarea IMEI-ului"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006

Pai normal ca nu ar trebui sa-ti faci public imei-ul. Cu softul potrivit iti pot bloca DEFINITIV telefonul, iar metoda este larg practicata in afara. Daca iti fura cineva telefonul, te duci cu contractul de vanzare cumparare la o reptrezentanta gsm a providerului de unde ti-ai achizitionat telefonul si soliciti blocarea telefonului pe imei. Dar exista si softuri speciale pentru asa ceva. Dupa cum am mai spus, blocarea este DEFINITIVA, telefonul devenind(dupa cum am spus si pe euforia pe forum acum vreo 3 luni)- o "leguma electronica"

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
19 iunie 2006, 23:33:26
Ma intreb de ce nu se face asta si in Romania.In orice caz baietii zicea ca se fura Imei-ul si il folosesc pt alte telefoane.Nu stiu..

MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
19 iunie 2006, 23:38:47
am avut un soft cu efect world-wide. imi inregistram imei-ul cand conectam telefonul la pc prin cablu usb, imei-ul intra intr-o baza de date de unde puteam sa selectez in eventualitatea in care imi era furat, optiunea de blocare definitiva.

MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005
19 iunie 2006, 23:59:25
Oare chiar si in Romania Geeo ?

MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
20 iunie 2006, 00:59:09
pai spunea ca merge peste tot... programul se numeste "MobilEdit!"

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
21 iunie 2006, 16:05:02
Parca l-am avut si eu.
Sa il caut...

MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri

se poate și în românia dar nu vor operatorii! motivul: peste 20% din totalul de telefoane sunt furate/pierdute! asta inseamna inca ceva sute de mii de cartele prepay cumparate anual! a dat in ziar asta acum vreo 2 ani!

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
21 iunie 2006, 18:32:07
mIRCea,are logica ce spui si totusi,nu le ajunge castigul din cumpararea unui telefon nou pt fiecare pierdut? Eu imi pun intotdeauna cod pe telefon,si pin-ul pe cartela,si ma laud la toata lumea cu treaba asta ca sa stie ca cel putin pe moment n-o sa se poata folosi de el. Si am mai observat inca un lucru:Cand mi-am resoftat k750 aveam pe el codul telefonului (dezactivat).Cand mi l-a adus cu noul soft,codul era acelasi,nu a fost schimbat in default.Asa ca m-as simti in siguranta daca ar fi valabila faza asta si in .ro .Dar suntem foarte offtopic

MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri

mcm, se castiga mai mult din prepay decat din abonamente. si inca cateva zeci de mii de cartele pe an nu strica!

MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005
24 septembrie 2007, 10:29:23
Am considerat ca nu e necesar un topic nou pentru info ce urmeaza asa ca postez aici!
Deci...pe baza IMEI-ului,mai precis a valorii cifrelor sapte si opt din serie,se pot obtine date despre calitatea mobilului vostru,asta in functie de locul unde a fost produs cica!Nu "bag mana in foc" dar la mine se verifica,am 0si0 si N73-ul meu e made in Finland!
Would you like to know if your mobile is original or not ?
Press the following on your mobile*#06# and the-international mobile equipment identity number appears. Then check the 7th and 8th numbers
IF the Seventh & Eighth digits are 02 or 20 this means your cell phone was assembled in Emirates which is very Bad quality
IF the Seventh & Eighth digits are 08 or 80 this means your cell phone was manufactured in Germany which is fair quality
IF the Seventh & Eighth digits are 01 or 10 this means your cell phone was manufactured in Finland which is very Good
IF the Seventh & Eighth digits are 00 this means your cell phone was manufactured in original factory which is the best Mobile Quality
IF the Seventh & Eighth digits are 13 this means your cell phone was assembled in Azerbaijan which is very Bad quality and also dangerous for your health!
Trageti voi concluziile!
Deci...pe baza IMEI-ului,mai precis a valorii cifrelor sapte si opt din serie,se pot obtine date despre calitatea mobilului vostru,asta in functie de locul unde a fost produs cica!Nu "bag mana in foc" dar la mine se verifica,am 0si0 si N73-ul meu e made in Finland!

Would you like to know if your mobile is original or not ?
Press the following on your mobile*#06# and the-international mobile equipment identity number appears. Then check the 7th and 8th numbers

IF the Seventh & Eighth digits are 02 or 20 this means your cell phone was assembled in Emirates which is very Bad quality
IF the Seventh & Eighth digits are 08 or 80 this means your cell phone was manufactured in Germany which is fair quality
IF the Seventh & Eighth digits are 01 or 10 this means your cell phone was manufactured in Finland which is very Good
IF the Seventh & Eighth digits are 00 this means your cell phone was manufactured in original factory which is the best Mobile Quality
IF the Seventh & Eighth digits are 13 this means your cell phone was assembled in Azerbaijan which is very Bad quality and also dangerous for your health!
Trageti voi concluziile!

MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri

moaificat
...eu am la IMEI cifra 7 si 8 00.......
asa ca...... o fi pt nokia,dar faza cu zerourile poate e pt toate
)
.

asa ca...... o fi pt nokia,dar faza cu zerourile poate e pt toate

.

MW Liker
61 mesaje
din 15/06/2007
24 septembrie 2007, 12:19:36
Eu am 01 si sub baterie scrie "Made in China"

MW Addicted
2758 mesaje
din 23/06/2005

Se refera la Nokia...!

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
24 septembrie 2007, 12:33:04 • actualizat 24 septembrie 2007, 12:40:52 (1 ori)
"Allow remote lock"... ce este de fapt? Adica daca activez asta, in cazul in care telu recunoaste keyword-ul intr-un SMS, se blocheaza automat? Merita testat!
PS seventh & eighth digits = 01
Made in Finland ( acumulatorul e chinezarie
)
WOW Am probat faza cu SMS-ul... S-a blocat fara sa deschid mesajul, nici macar nu a anuntat ca exista un SMS nou!!! Am primit pe celalalt telefon un SMS "Mobile telephone and memory card are locked"
PS seventh & eighth digits = 01

WOW Am probat faza cu SMS-ul... S-a blocat fara sa deschid mesajul, nici macar nu a anuntat ca exista un SMS nou!!! Am primit pe celalalt telefon un SMS "Mobile telephone and memory card are locked"

MW Addicted
1518 mesaje
din 17/09/2005
21 aprecieri

@Măru despre ce telefon e vorba la faza cu blocarea prin sms? Că n-am înțeles... 
Treaba cu cifrele din IMEI e o prostie, și la nokia meu e "01" și pe eticheta de sub baterie scrie mare și clar "MADE IN HUNGARY" Ştiam că unele dintre cifre reprezintă țară de provenietă a telefonului, dar nu cred că este vorba de cele pomenite mai înainte.

Treaba cu cifrele din IMEI e o prostie, și la nokia meu e "01" și pe eticheta de sub baterie scrie mare și clar "MADE IN HUNGARY" Ştiam că unele dintre cifre reprezintă țară de provenietă a telefonului, dar nu cred că este vorba de cele pomenite mai înainte.
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?