Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
As vrea niste sfaturi pentru achizitionarea unui laptop. Ma intereseaza , in mod special, sa fie durabil si sa nu "gandeasca" incet . Imi trebuie pentru a tine contabilitatea pe el. Probabil o sa-l mai folosesc si pentru internet, messenger, poze, filme (mai rar) si cam atat. Bugetul alocat : pana in 2000 Ron.
la asta nu o sa mai fii nevoit sa faci upgrade cativa ani , si in plus pe langa ce faci tu , o sa poti face si multe alte chestii ,daca doar pentru ce ai enumerat vrei laptop poti lua unul mult mai ieftin .
Ar fii bun si unul mai ieftin, doar ca nu stiu ce sa aleg...imi e teama sa nu iau unul care sa ma tina prea putin (si mai ales sa nu mai pot recupera datele de pe el)... sau sa mearga prea incet...
Poate o să joc pe laptop un CS(CounterStrike) sau un vice City,San andreas. Şi încă ceva dacă iau aces laptop sound drive-ul este preinstalat pe el sau treubie să-mi dea un CD lângă laptop?
HP-ul din Windows 7 HP vine de la Home Premium... Link-ul pe care l-ai pus tu ma redirectioneaza catre http://reviews.cnet.com/ si nu am vazut detalii, doar ca in link-ul ala apare si WIndows 7 Home Premium... Cum am spus, daca vine cu W7 are toti driverii instalati. CD-uri nu cred ca iti da, majoritatea producatorilor au renuntat la disc cu driveri. Oricum, gasesti pe site-ul lor tot ce ai nevoie si iti poti face singur un cd cu driveri si aplicatii.