Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Motorola c650 setat ca modem pc
483 vizualizări
6 răspunsuri
Linkuri topic "Motorola c650 setat ca modem pc"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
31 mesaje
din 06/01/2006
06 ianuarie 2006, 22:06:02
Ce setari ar trebui sa-i mai fac pentru a ma conecta la net, folosindu-ma de serviciul wap unlimited, inafara de cele descrise in topicul http://www.mobilewave.ro/forum/viewtopic.php?topic=212&mode=
MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
06 ianuarie 2006, 22:15:13 • actualizat 06 ianuarie 2006, 22:29:37 (1 ori)
SIncer, cred ca-i cam airea topicu...Nu cred ca trebuie UNUL SPECIAL CREEAT, dar in fine...
Pai daca te-ai uitat pe topicul “Telefonul mobil folosit cap modem la PC", cam tot era pe-acolo..
Mai bine zii ce nu-ti iasa? ce eroare-ti da si unde?
Pai daca te-ai uitat pe topicul “Telefonul mobil folosit cap modem la PC", cam tot era pe-acolo..
Mai bine zii ce nu-ti iasa? ce eroare-ti da si unde?
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Nokia3650
Cum adică ce setări? Tot alea. Instalezi driveru pt modem și eventual dacă nu merge încearcă softu de pe CD-ul telefonului (nu știu cum se numește, de ex la siemens e GPRS assistent parcă). Şi încă ceva, asta sper să fie ultimul topic de acest fel
Începător
31 mesaje
din 06/01/2006
MOT-C650
problema e, banuiesc eu, cu mobile phone tools. din meniul acestuia reusesc sa fac o conexiune la net folosind optiunea internet, numai ca ie trimite cererile, dar nu primeste raspuns. setarile proxy sunt facute corect
Începător
31 mesaje
din 06/01/2006
07 ianuarie 2006, 21:15:16
Dupa ce m-am mai jucat cateva ore prin setari ... disable firewall, setting proxy, rebuilding connections ... tot ce am optinut a fost o conexiune, care nu facea altceva decat sa trimitta cererile, sa primeasca eventual un raspuns (se facea trafic intr-un fel sau altul), fara a-mi afisa vreo pagina.
Iar acu' am ramas intepenit la comanda cu at+cgdcont ... etc
... de fiecare data cand scriu ceva la advanced ... pierd legatura
... de unde pot obtine mai multe informatii privitoare la acea comanda? Ce inseamna ea de fapt
Iar acu' am ramas intepenit la comanda cu at+cgdcont ... etc
... de fiecare data cand scriu ceva la advanced ... pierd legatura
... de unde pot obtine mai multe informatii privitoare la acea comanda? Ce inseamna ea de fapt
Începător
31 mesaje
din 06/01/2006
12 ianuarie 2006, 01:37:44
Dupa cateva ore bune de folosit google
am gasit cat de cat o rezolvare la http://www.howardforums.com/archive/topic/386713-1.html ...
sau mai bine spus ... creezi conexiunea din mobile phone tools, urmand ca dupa aceea sa-i faci modificarile necesare
am gasit cat de cat o rezolvare la http://www.howardforums.com/archive/topic/386713-1.html ... sau mai bine spus ... creezi conexiunea din mobile phone tools, urmand ca dupa aceea sa-i faci modificarile necesare
MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005
12 ianuarie 2006, 21:52:46
alexx18, dar nu mai bine cautai tu de prima data pe net?? sti ca e ilegal sa fol tel ca modem pe WAP, nu?? abuz asupra retelei. sper ca esti pe prepay
Înapoi la Operatori
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter