Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Vodafone 555 blue
1 701 vizualizări
10 răspunsuri
Linkuri topic "Vodafone 555 blue"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
23 decembrie 2011, 00:21:29
Haideti sa discutam aici toate problemele,caracteristicile si avantajele telefonului facut de vodafone numit 555 blue
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
23 decembrie 2011, 00:26:17 • actualizat 23 decembrie 2011, 00:26:31 (1 ori)
lol mai ai multe topicuri de deschis, uite aici lista completa a telefoanelor http://www.gsmarena.com/
23 decembrie 2011, 00:29:21
Am vazut k nu e acest telefon
Sunt multi care intra pe acest forum si sunt interesati de telefon,
caracteristici,teme,aplicati
Nu cred k strica
Sunt multi care intra pe acest forum si sunt interesati de telefon,
caracteristici,teme,aplicati
Nu cred k strica
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
23 decembrie 2011, 00:56:44
Felicitari tine-o tot asa
e un telefon slabut la 200 MHz MTK 6235
e un telefon slabut la 200 MHz MTK 6235 Începător
3 mesaje
din 24/01/2012
24 ianuarie 2012, 12:49:35
Buna,
Si eu mi-am luat tzeapa, a.., pardon telefonul. Evident ca nu avea nici macar un amarat de cablu de date si...cum romanul vrea sa aiba tot confortul, am zis sa cumpar unul. Zis si facut. Am ajuns la magazinul Unirea, la VF si acolo o don'soara mi-a "azvarlit" un cablu cik potrivit pentru el. Am intrebat-o daca am nevoie de vreun cd sau ceva pentru cine stie ce instalare, dar ea a raspuns senina ca nuuuu, ca intra direct pe calculator. Evident ca nu se intampla asta. Nu zic, PC-ul il vede, vad si eu ca e acolo ceva in My Computer (un Removable disk) dar cand ii dau click imi spune "Application not found". Eh, cum fac eu acum transferul de date
A, ca sa nu mai zic ca nici eu nu am toti boii la caruta..tipa nu putea sa dea chitanta sau bon ca nu mergea nu stiu ce aparat acolo si m-am multumit sa iau firu' si sa plec. So,is there somebody, anybody, anyone with more brains who can help me ?
Si eu mi-am luat tzeapa, a.., pardon telefonul. Evident ca nu avea nici macar un amarat de cablu de date si...cum romanul vrea sa aiba tot confortul, am zis sa cumpar unul. Zis si facut. Am ajuns la magazinul Unirea, la VF si acolo o don'soara mi-a "azvarlit" un cablu cik potrivit pentru el. Am intrebat-o daca am nevoie de vreun cd sau ceva pentru cine stie ce instalare, dar ea a raspuns senina ca nuuuu, ca intra direct pe calculator. Evident ca nu se intampla asta. Nu zic, PC-ul il vede, vad si eu ca e acolo ceva in My Computer (un Removable disk) dar cand ii dau click imi spune "Application not found". Eh, cum fac eu acum transferul de date
A, ca sa nu mai zic ca nici eu nu am toti boii la caruta..tipa nu putea sa dea chitanta sau bon ca nu mergea nu stiu ce aparat acolo si m-am multumit sa iau firu' si sa plec. So,is there somebody, anybody, anyone with more brains who can help me ? MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
24 ianuarie 2012, 13:24:27
cauta pe gogu` Vodafone 555 blue USB Drivers for windows ce windows ai tu(XP, Vista, 7, 8).
24 ianuarie 2012, 14:42:55
Ai card in telefon?
Începător
3 mesaje
din 24/01/2012
26 ianuarie 2012, 13:54:15
vlad99 24-01-2012 16:42:55
Ai card in telefon?MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
BlackBerryDianaSeptember 24-01-2012 14:49:35
Buna,Si eu mi-am luat tzeapa, a.., pardon telefonul. Evident ca nu avea nici macar un amarat de cablu de date si...cum romanul vrea sa aiba tot confortul, am zis sa cumpar unul. Zis si facut. Am ajuns la magazinul Unirea, la VF si acolo o don'soara mi-a "azvarlit" un cablu cik potrivit pentru el. Am intrebat-o daca am nevoie de vreun cd sau ceva pentru cine stie ce instalare, dar ea a raspuns senina ca nuuuu, ca intra direct pe calculator. Evident ca nu se intampla asta. Nu zic, PC-ul il vede, vad si eu ca e acolo ceva in My Computer (un Removable disk) dar cand ii dau click imi spune "Application not found". Eh, cum fac eu acum transferul de date
A, ca sa nu mai zic ca nici eu nu am toti boii la caruta..tipa nu putea sa dea chitanta sau bon ca nu mergea nu stiu ce aparat acolo si m-am multumit sa iau firu' si sa plec. So,is there somebody, anybody, anyone with more brains who can help me ?Începător
3 mesaje
din 24/01/2012
27 ianuarie 2012, 14:20:11
Nu merge nici asa..(cu explore)
MW Lurker
200 mesaje
din 17/01/2011
Nokia6303classic
Pc suite nu are drivere?la nokia meu i-a instalat pc suite driveru.
Înapoi la Alti producatori
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter