Laur 29-07-2006 12:53:06
crz, lauzi windows mobile pentru ca ai SPV. Eu laud symbian pt ca am 6630. Nu spune ca 6630 este invechit, pt ca la ora actuala este apreciat ca fiind cel mai rapid symbian. Ce imi trebuie mie sa ascult 3 mp3-uri in acelasi timp? Imi este de ajuns sa ascult muzica in timp ce stau pe wap sau ma joc. Pe symbian exista mult mai multe jocuri si aplicatii in comparatie cu WM. De aceea nu ma pot plictisi de 6630.
Pai nu cred ca am laudat WM in comparatie cu symbian. Pur si simplu sunt de parere ca ceea ce faci cu un terminal bazat pe Symbian faci si cu unul WM.
Spre exemplu, comparatia intre 6630 si c600:
SPV-ul nu este cu nimic inferior. In plus, multitasking-ul este superior, display-ul este demential (mai bun si decat la N70, nu mai vorbesc de 6680 sau 6630), este mai mic, mai usor, sta mai bine in mana. Nu are 3G, dar este compatibil EDGE, ceea ce este aproape acelasi lucru in conditiile de acoperire de la noi din tara (EDGE in toate orasele resedinta de judet, 3G in putin peste 20 de orase la Voda).
Prin urmare, daca e sa comparam cele 2 terminale, spv-ul meu este mai bun. Pentru ca nu este nimic ce poate face 6630 si sa nu poata c600. (jocuri sunt suficiente pentru SPV, iar camera de la c600 este super-suficienta).