Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Symbian VS Windows Mobile
223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
02 aprilie 2006, 19:33:01
Win Mobile are o flexibilitate crescuta, pentru cine cunoaste putina programare aplicatiile sunt relativ usor de facut, si cate PPC-uri sunt cu Symbian?
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
geopsi latri la usa la care nu trebuie.
sistemul de operare windows e net superior celui symbian. mai intai umbla pe un windows smartphone cateva luni (nu doar cat vezi pe la prieteni) si apoi esti in masura sa faci asemena afirmatii. nu zic ca symbian-ul nu e bun sau ca n-are aplicatii misto(m-am jucat destul si cu symbian smartphone) dar cand aduni toate plusurile si toate minusurile la ambele sisteme de operare, windows mobile iese invingator. 
Later edit: si am observat ca ai fost putin off topic mai in urma . Ce treaba are frate joystick-ul, praful sub display, camera, daca e 3g sau nu, calitatea finisarii si pretul telefoanelor cu sistemul de operare? Stii ce cred eu? esti o persoana usor impresionabila si cand ai pus mana pe primul smartphone (care era symbian) ai ramas impresionat si de aceea ai ramas cu fixul asta, ca symbian e cel mai bun. te inteleg perfect . dar tot windows-ul e mai bun
sistemul de operare windows e net superior celui symbian. mai intai umbla pe un windows smartphone cateva luni (nu doar cat vezi pe la prieteni) si apoi esti in masura sa faci asemena afirmatii. nu zic ca symbian-ul nu e bun sau ca n-are aplicatii misto(m-am jucat destul si cu symbian smartphone) dar cand aduni toate plusurile si toate minusurile la ambele sisteme de operare, windows mobile iese invingator. 
Later edit: si am observat ca ai fost putin off topic mai in urma . Ce treaba are frate joystick-ul, praful sub display, camera, daca e 3g sau nu, calitatea finisarii si pretul telefoanelor cu sistemul de operare? Stii ce cred eu? esti o persoana usor impresionabila si cand ai pus mana pe primul smartphone (care era symbian) ai ramas impresionat si de aceea ai ramas cu fixul asta, ca symbian e cel mai bun. te inteleg perfect . dar tot windows-ul e mai bun
MW Addicted
1224 mesaje
din 13/01/2006
Nokia6630
Gabone,te inseli,pentru seria n se gaseste foarte mult soft!
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
Alin,dar nu poti omite partea hardware. Vorbind de sisteme vorbim si de telurile pe care sunt puse. Iar ca sistem,simplu e slab. Nu exista programe de interpolare a camerei,aplicatii rare,jocuri putine... Pai sa iti iei tu symbian si sa vezi ca dupa o saptamana de teste non-stop nu poti spune ca ai vazut toate programele/aplicatiile. Pe cand la win,intro zi nu am ce face. Win(spv)=o adunatura de neajunsuri intr-un spatiu restrans.
.
. MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
03 aprilie 2006, 09:04:15
asta-i doar parerea ta geopsi.....nu crezi ca ar fi mai bine sa te abtii ? si te inseli , aplicatii sunt destule.... si jocuri la fel . daca ai tu symbian nu inseamna ca e cel mai bun . Te rog scuteste`ne .
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonK750i
Ce vechime are Symbianul...logic ca sunt si aplicatii. Totusi windows-ul e de viitor.
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
03 aprilie 2006, 13:14:02
are si geo dreptatea lui. sunt o multime de apliactii symbian. nu ajungi niciodata se le testezi pe toate. dar symbian e de domeniul trecutului...de acum windows si linux e viitorul!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
si brew
ca sa nu se oftice cei cu siemens
ca sa nu se oftice cei cu siemens
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
03 aprilie 2006, 15:35:56
poi daca vreti sistem nou luati sistem nou si uitaiva la el ce frumos e. dar daca vreti unu la care sa aveti ce butona..... esimbyan. plus de asta win nu e mai avansat. pare asa pt ca spv are mai mult ram dar in rest nu are puterea de procesare de la symbian ca daca ar avea ar fi si programe mai multe.
MW Liker
73 mesaje
din 07/12/2005
Symbian
Criticati windows ca nu are multe aplicatii, dar ia ganditi-va cate app sunt pentru noul symbian 9.1? Eu cred ca symbian-ul nu a ajuns la o oarecare maturitate, iar din urma vin puternic windows si linux pentru ca programarea e mai usoara, mai cunoscuta de populatie
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
03 aprilie 2006, 16:55:13
Geopsi 03-04-2006 15:35:56
pare asa pt ca spv are mai mult ram dar in rest nu are puterea de procesare de la symbian ca daca ar avea ar fi si programe mai multe.
) MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
03 aprilie 2006, 17:08:28
da si tu vb aiurea rau:Te inseli Geo, te inseli. Hai ca te-ai aprins
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
03 aprilie 2006, 17:12:56
Hai sa facem schimb de teluri, eu ti-l trimit pe al meu si tu pe al tau sa vedem de ce e in stare fiecare
MW Addicted
1224 mesaje
din 13/01/2006
Nokia6630
Alcris,ia gandeste-te cate telefoane sunt cu symbian 9.1 pe piata?
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
03 aprilie 2006, 18:05:06
iubitel , ia gandeste-te cate smartphoneuri sunt cu windows mobile 5 pe piata ?
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter