Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
acum ce urmeaza ? sa ne spui si ca ai salariu de 5000 euro si ca-ti permiti !? super tare e faza cu oferta urmatoare,bagi o cartela digi,faci conexiunea de internet,activezi x sau y serviciu de voip si vorbesti gratis/nelimitat direct de pe telefon. personal cu 1 mb vorbesc peste 2 minute,conexiune super stabila,sunet HD ,si toate astea doar cu 10 lei pe luna.ca si info sunt peste 12 voip ce ofera gratis in romania , cred ca sunt prea multe si aceste detalii,in caz ca cineva nu intelege e rugat sa-si incarce cartela ( plateasca abonamentul ) si sa-si activeze x sau y optiune
nu chiar 5000, vreo 4999.99, dar na, nu le pot avea pe toate, asa-i? Eu nu platesc digi, nu ca ar interesa pe cineva, dar imi place sa ma dau mare. eu nu cred ca in zilele noastre pt voce(pe plan national ma refer, ca pt apeluri afara e alta treaba) ma ai nevoie de voip, sau vorbesti mai mult de 3000min/luna?