Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Chiar nu imi vine sa cred ca nu a scris nimeni despre videoclip. Eu nu am mai ascultat nici o melodie de la Gabbo dar acest videoclip imi place Bravo !!!
12 septembrie 2006, 13:04:18 • actualizat 12 septembrie 2006, 13:04:48 (1 ori)
GABBO .. tot respectul !! tare si melodia si videoclipul (din putinele resurse care le-ai avut, ai facut ceva foarte interesant) .. tare as vrea sa fac si eu muzica dar nu oricine poate sa faca .. trebuie sa ai rabdare, cap, imginatie, creativitate etc .. inca o data tot respectul Gabbo si poate maine poimaine te vad pe MTV sau macar pe TV-Klumea
Multzam fain pentru aprecieri, nu ma asteptam. Pana la MTV (daca va fi vreodata ocazia) mai e cale luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnga de batut. Dar sper... Multumesc inca odata!
Eu sper ca intr-o zi(Nu prea indepartata), sa auzim de un roman care face cu adevarat muzica si care este apreciat pentru ceea ce face si nu doar criticat sau urat! Iti doresc bafta, tot binele din lume si Go ahead with full speed La cat mai multa inspiratie! CHEEP THE GOOD MUSIC PLAYN'
ce super sunt rm-urile alea, de ce nu le-ai facut mp3? totusi am instalat RealPlayer ca se le ascult, si videoclipul e magnific. cred ca o sa iau muzica la greu de la tine GABBO. Mult succes
Probabil ca e mai bun raportul calitate/fisier. Eu am vazut videoclipul mai demult, dar... pai, nu a fost encodat cum trebuie. Buna treaba. Intra odata pe forum si verifica-ti pmul ca ma tii in suspans.
Hello people! Inca odata Fanatique (pacat ca a parasit MW) imi sare in ajutor si mi-a oferit spatiu sa-mi tin fisierele. Melodiile, videoclipul si dj set-ul + tracklist-ul le gasiti aici.