Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Resoftare Nokia e50
678 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Resoftare Nokia e50"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Am incercat sa bag software-ul cu Phoenix, toate bune si frumoase, am gasit unul cu navifirm, am luat firmaware-ul si l-am instalat. Apoi am sesizat ca software ul cel nou nu mai merge. Il mai pot face in aceste conditii? Unde gasesc o versiune firmware buna? Multumesc frumos.

MW Luver
119 mesaje
din 09/03/2009
1 aprecieri
03 noiembrie 2011, 16:52:46
ia ultima varianta de soft si rescrie firmware-ul
04 noiembrie 2011, 00:47:39
bun si unde gasesc ultima varianta? pe site-ul producatorului adica la nokia? am cautat dar nu am gasit mai nimic, imi poti da un link ceva? thx

MW Luver
119 mesaje
din 09/03/2009
1 aprecieri
04 noiembrie 2011, 14:00:11
Înapoi la Probleme software
Topicuri similare
cine e aici?