Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
01 noiembrie 2011, 10:05:05 • actualizat 01 noiembrie 2011, 10:06:17 (1 ori)
Tocmai ce mi-am achizitionat un nokiaE6 si am cateva intrebari cine ma poate ajuta Problema este ca nu stiu ce setare as putea schimba sau modifica...asadar atunci cand sunt pe mail, internet, mess telefonul nu mai poate primi apeluri...celui care ma suna ii apare ca am telefonul inchis, ce pot face, exista solutie ?
incepand cu inceputul, cer banarea retardatului de @HTC1 care f*ute tot forumul. iar trecand la subiect, @carla_edw, probabil in zona ta nu ai semnal 3G, sau telefonul nu este setat sa foloseasca semnal 3G. momentan nu detin un symbian sa te indrumez cum se activeaza reteaua 3G, insa cauta prin setari singura si vei gasi, nu este o treaba foarte complicata.
Urmează sfatului colegului meu și o să ajungi aici. Selectezi Dual Mode și aștepți câteva secunde . Bineînțeles trebuie să te afli in aria de acoperire 3G că să-ți funcționeze.
01 noiembrie 2011, 20:31:55 • actualizat 01 noiembrie 2011, 20:36:52 (1 ori)
HTC1 tu esti dobit*c sau ce? carla_edw scrie clar "asadar atunci cand sunt pe mail, internet, mess telefonul nu mai poate primi apeluri", deci are semnal! Mai baga-te aiurea ca o sa-ti iei pauza! Nu mai debita prostii ca ma enervezi. Limiteaza-te la cafenea.
@carla_edw doua posibilitati: 1) fie cum au zis deja colegii, tu nu ai activ UMTS/3G ci doar EDGE/GPRS. 2) depinde in ce locatie incerci sa accesezi.. nu peste tot este implementat 3G. in acest caz este disponibil GPRS/EDGE. Ah, si inca ceva. Acum nu stiu ce operator folosesti, insa mai demult la orange trebuia sa activezi manual 3G (cel putin asa era cum cativa ani pe abonament) prin selfcare (*100#)