Buna,
Am sie u un htc wildfire dupa 7 luni deodata cei care ma sunau ma auzeau f prost, ori intrerupt ori foarte slab, am dus tel in service ca l acveam in garantie la vodafone, dupa o sapt il primesc cu mentiunea ca a fost updatat softul si schimbata soneria.....desi telefonul meu functiona f bine la capitolul sonerie sau volum si nu aveam niciun fel de pb in a ii auzi pe ceilalti, doar ei nu ma auzeau pe mine,d aca stie cineva cam care o fi problema si un service f bun sa il duc, va rog ajutati-ma, nu vreau sa l mai las pe mana celor unde a fost chair daca mai e in garantie, sunt neprofesionisti .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
htc wildfire probleme microfon
435 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "htc wildfire probleme microfon"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
Opera Mini
05 octombrie 2011, 11:26:53
05 octombrie 2011, 11:40:38
@daiana mda.. locuiesti in capitala si nu gasesti un service bun ?! Iti recomand eu unul In zona Obor mai exact ,sub pasajul pietonal ce leaga Mc Donalds de soseaua Stefan cel Mare e un service gsm. Baieti de acolo sunt nu se joaca de-a reparatul Sunt priceputi si nu au preturi f mari. mergi cu incredere acolo.
Înapoi la Probleme software
cine e aici?